info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Vitrified Diamond Wheels til PCD og PCBN

Bearbejdning af superharde materialer som PCD og PCBN stiller specielt store krav til slibeværktøjer. Der er næppe nogen forskel i hårdhed mellem emnet og det diamantkorn, der anvendes i slibeskiven, hvilket betyder at slidstyrke, men friløbssystemer er påkrævet ....

Beskrivelse


Keramiske slibeskiver anvendes hovedsageligt til PCD, CVD, PCBN, cementeret karbid, keramiske skæreværktøjer og andre fræsere, borekroner mv. Med høj hastighed og lavt skader. Denne type hjul er velegnet til PCD og PCBN værktøjer højhastighed og præcisionsslibning. Det løser lav slibningseffektivitet og dårlig kvalitet på skæringsproblemerne for mange fabrikker. Med meget høj skarphed øger hjulet 1,5-3 gange slibeffektivitet for fabrikanterne.

Vi har specialiseret os i forglassede slibeskiver til mange forskellige anvendelser, især pcd cup slibeskive. Til pcd slibeskiven anvendes 6A2 form i vid udstrækning i skæreværktøjer.

   


PCD diamanthjul   Dimension

Form

D (mm)

H (mm)

T (mm)

X (mm)

W

6A2

150

32/40

24/26/40

4/6/10

3/5/10/15/20

200

51

29

4/6

3/5/10/15/20

175

32

24/26

4/6

3/5/10/15/20

6A2.jpg


Vitrified PCBN Slibeskive og glaseret PCD Slibeskive anvendes i vid udstrækning. Der er næppe forskelle i hårdhed mellem emnet og diamantkornet, der anvendes i de keramiske slibeskiver, hvilket betyder, at slidstyrke, men fri slibesystemer er påkrævet. Afhængigt af anvendelsen anvendes metal-, forglassede, hybrid- eller harpiksbindinger.

Arbejdsstykke: Forglasset slibeskive anvendes til færdigslibning af PCD- og PCBN-værktøjer og slibning af alle slags skæringsværktøjer, såsom PCD, CVD, PCBN, kommenteret karbid, keramisk skæring.


未 标题 -1.jpg


Prisreference:


6A2 150D-40T-40H-10W-10X D30

MOQ: 1PC

Pris: $ 65

Arbejdsobjekt: PCD


Vores fordel:

1. Hurtig levering, 1-2 uger

2. Lager til almindelig form og grits;

3. Premium kvalitet

4. 25 års erfaring med diamantværktøjer


Hvordan sendes henvendelse?

venligst send forespørgsel til vores email info@jrdiamondtools.com eller send forespørgsel nederst på siden.


Hvordan pakker man PCD-diamanthjul?

Se venligst nedenstående billede: 1 stk. Pr. Farvekasse eller brun kasse, flere stykker pr. Masterkarton

2.jpg

Hvad gør JR diamantværktøjer?

JR Diamond værktøjer producerer tusindvis af harpiksbinding og forglassede slibeskiver hvert år, sandsynligvis forglassede diamanthjul til PCD, sælger for det meste til det kinesiske marked, det amerikanske marked og det europæiske marked. For nylig fokuserer vi på højtryksforstærkede slibeskiver til CNC-maskiner med høj hastighed, hvilket vil være en tendens til bearbejdning.


Med mange test har vores forglassede slibeskiver gode præstationer på CNC-maskiner, der er 5 akselkoblinger. Brandene indeholder Rollmatic, Anca og så videre. Flere elementer kan sammenlignes med kendte mærker som vinter og tyrolit.

Hot Tags: forglassede diamanthjul til pcd og pCBN, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel