info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Forglassede Diamant og CBN Slibeskiver til Top og Bund Slibning af Safir Wafer Edge

CBN Slibeskiverne brugte en særlig fast pellets, den giver en smart binding til at fastgøre alle diamantgrusene ligner en selvstændig kniv som et skæreværktøj og har en fremragende partikelform med selvskarp kant. Under processen vil det akkumulere disse titusinder diamant ...

Beskrivelse


Diamantslibeskiver med forglasset diamant anvendes normalt til savkantskantslibning. Slibeskiven med dobbelt skive er hovedsagelig brugt til at behandle forskellige safirlinser, mikroskoplinser, linser, linser, prismaark og forskellige optiske glaslinser, der har høj behandlingseffektivitet og enestående glønlinsseffekt.


Forglaset hjul til safirslibning regelmæssig dimension:


Form

D

T

H

x

1A2

450

45

215

10

450

41,5

215

10


615

28

250

5


632

20

240

3


632

24.5

240

7.5

 


Til den øverste og nederste slibning af emnet vil vi bruge et sæt (to stk) safirslibeskiver. Antallet af dele, der behandles af hvert sæt slibeskiver, er 500.000 til 1.500.000 stk., Og ruheden er omkring Ra0.05μm til Ra0.2μm, flatheden er ca. 2μm. Den dimensionelle fejl mellem enkeltdiskdele er 1 til 2 μm.


detailed.jpg
Funktion: Safirslibemaskinerne brugte specielle faste pellets til top- og bundslibning, de giver en smart binding til faste hver diamantgrus ligner en uafhængig kniv som et skæreværktøj og har en fremragende partikelform med selvskarp kant. Under processen vil det akkumulere disse titusinder diamantskæringspunkt for at præsentere hurtigere fjerne priser med stabil skæreevne og lavere bunden.


Hvordan vælger man det rigtige slibeværktøj til slipning af safirskiver?

Hvilke obligationer?

Forglassede Bond Diamond & CBN slibeværktøjer

Forglassede bindinger er baseret på smeltbare briller og fyldstoffer og slibekornene. Forglassede bindinger er tilgængelige i forskellige hårdhedsniveauer ved at kontrollere dens densitet.

Egenskaber:

l God kjoleevne og profil evne

l Selvskarphed

l Høje skærehastigheder

l Høj fjernelse produktivitet

Andre lignende produkter og brancher:


lignende produkter.jpgEmballage: 1 stk slibeskive pr. Farvekasse eller brun kasse med svamp for at beskytte, flere stykker vil blive sat i en ordentlig masterkarton.Hvordan man køber?

1.Gør venligst henvendelse til vores email info@jrdiamondtools.com eller send forespørgsel nederst på siden.

2.Kind venligst venligst produktinformation til os. Hvis det ikke er muligt, giver vi os besked om, at vores personale vil anbefale et passende værktøj til dig.

3.An snart vi er enige om priser og andre vilkår, sender vores medarbejdere PI til betaling. Når produktionen er færdig, sendes pakken ud af DHL.

Hot Tags: forglasset diamant og CBN slibeskiver til top og bund slibning af safir wafer kant, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel