Slibehjul af høj kvalitet

Slibehjul af høj kvalitet Vitrifificeret diamantslibehjul er en slags cirkulært bundet slibemiddel med gennemgående hul i midten, der er lavet af diamantpulver og forglaset (keramisk) lim. Det er sammensat af diamantlaget, overgangslaget og matrixen.

Produktdetaljer

slibeskiver af høj kvalitet

Forglasede diamantslibehjul er en slags cirkulært bundet slibemiddel med gennemgående hul i midten, der er lavet af diamantpulver og forglaset (keramisk) binding. Det er sammensat af diamantlaget, overgangslaget og matrixen.

Forglaset binding sammenlignet med harpiksbinding og metalbinding

Binding er et slags materiale med høj limningsevne. Det kan binde diamantkornene sammen og spille rollen som forbindelse og fastgørelse.

Binding har normalt høj styrke og god varmemodstand og har også korrekt hårdhed. Limningens overfladefremhed er god, og fyldstoffet er økonomisk, og slibevirkningsgraden er høj.

Forglasede diamantslibehjul1Forglasede diamantslibehjul2

Der er normalt 3 slags bindinger: harpiksbinding, forglaset binding og metalbinding

De vigtigste komponenter i harpiksbinding: harpiksmateriale, der tilsætter nogle metaller og metaloxidpulver, konventionelt slibepulver, osv.

Hovedkomponenterne i den forglasede binding: nogle mineraleråstoffer og forglaset materiale med det lave smeltepunkt, og sammensætningen er mere og kompleks. Dets råmaterialer inkluderer hovedsageligt 3 dele: Del 1 er plasticitetsråvarer, såsom loess, ler, bentonit osv. Del 2 er golde råmaterialer, såsom fluorit, kvarts osv. Del 3 accelererer smeltende råvarer, sådan som boraksglas, talkum, feltspat osv.

De vigtigste komponenter i metalbinding: noget metalpulver eller legeringspulver.

3 slags Bond-ydeevne

Type

Bond Feature

Slidende funktion

Applikationer


Harpiks bundet

God elasticitet kan gøres til kompleks form for slibemiddel, god poleringsevne, dårlig varmebestandighed, dårlig syre- og alkalimodstand, dårlig bedrift for slibekorn

Slibende har god selvslibning, ikke blokerende, mindre bandage efter en forbinding, høj slibevirkning, lav slibetemperatur og lav slibegemhed.

Wolframcarbid,

polykrystallinsk diamant og Cubic Boron Nitride værktøjer, PDC, finish polering af optisk glas


Forglaset bundet

God fastholdelsesform, god kemisk stabilitet, god varmebestandighed, god vandbestandighed, god olieresistens, god syre- og alkalimodstand, god bedrift for slibekorn

Længere levetid end harpiksbinding, skarp skæring og høj effektivitet. Det opvarmes og blokeres ikke let, let at kontrollere bearbejdningsnøjagtighed og let at klæde.

PCD og PCBN værktøjer, wolframcarbid, keramik


Metalbind

Bronzebinding

Høj styrke, god sejhed, god holdbarhed, god fastholdelse af slibekorn, dårlig selvslibning

Slibemidler har høj styrke, god slidstyrke og lang levetid. Tåler tung belastning, let at blokere og vanskelig at klæde på.

Glas, keramik, sten

Elektroplateret binding

Tyndt slibelag, høj slibekornstæthed, skarp slibning, ingen bandage, kort levetid

Bruges i kompleks geometri af slibemiddelEn fordel af de forglasede diamantslibningshjul

• høj kvalitet af PCD- og PCBN-indsatskanter efter skarphed ;;

• kort slibetid;

• lang værktøjslevetid;

• høj effektivitet og nøjagtighed af slibning;

• bemærkelsesværdigt fald i enhedsslibningsomkostninger;

• kølig slibning.

Forglasede diamantslibehjul3Forglasede diamantslibehjul4


Organisering af slibelag af forglasede diamantslibehjul

Det består hovedsageligt af diamantslibning, forglaset binding og pore.

Diamantslibemidler: I henhold til diamantens typer og kvaliteter er dens ydeevne forskellige, og det anvendte miljø er anderledes. I dag er de vigtigste typer diamantslibemidler i Kina MBN, RVD, SMD, DMD, ScD, M-SD osv. RVD-type slibemiddel bruges for det meste til forglasningsbinding.

Forglaset binding: Det spiller hovedsageligt rollen som tilslutning og fastgørelse af diamantkorn og sikrer hjulets styrke og formstruktur.

1 Forglaset binding har høj styrke og god binding med diamantkorn. Det kan undgå, at diamantkorn falder tidligt af ved slibning og får slibehjulet til at spille rollen som slibning.

2 Forglasede diamanthjul har høj styrke og bruges mest til højhastighedsslibning. Der er ofte nogle pludselige belastninger og slagkrafter. Høj styrke kan undgå fare eller maskinskade så vidt muligt.

3 Bindingen kan sikre, at slibemidlerne er lavet i forskellige former under bestemte teknologiske forhold, hvilket er velegnet til fremstilling af diamanthjulsteknologi.

4 Bindingen har høj temperaturbestandighed og kemisk stabilitet.

pore:

Poren er en vigtig komponent i de forglasede limning af diamantslibehjul. Det spiller også en nøglerolle i hjulets struktur og ydeevne.

I slibeprocessen kan hjulet generere en stor mængde varme på grund af højhastighedsrotation og bevægelse, og porerne på hjulet er fulde af slibevæske og kølemiddel, så de kan køle til hjulet. Derudover er der affaldsaffald i slibeprocessen og blokerer let kontaktoverfladen på hjulet og emnet, der påvirker den normale slibeproces. Disse porer i hjulet kan rumme affaldet, hvilket forbedrer slibevirkningen af værktøjer i høj grad.

Der er to hovedmåder til opnåelse af pore i et forglaset bondeslibehjul.

1 Tilføj noget rent formningsmateriale såsom CaCO3, koksbrise, naphthalen, valnøddeskallgranulat osv.

2 Sintringstemperaturen eller bindingen er ikke nok, der vil være porer. Men denne måde kan forårsage styrken i hjulets formindskelse.

Undersøgelse