Dobbelt side Diamond Lapping Plade

Den dobbelte side diamantlappeplade inkluderer en øvre og nedre slibeskive, og emnerne anbringes mellem de øvre og nedre slibeskiver til slibning. Slibningslaget af safir-dobbelt-slibet diamantskive kan opretholde høj vandpermeabilitet, og vandet er ...

Produktdetaljer

Den dobbelte side diamantlappeplade inkluderer en øvre og nedre slibeskive, og emnerne anbringes mellem de øvre og nedre slibeskiver til slibning.Slibningslaget af safir-dobbelt-slibet diamantskive kan opretholde høj vandgennemtrængelighed, og vandet siver ud inde i slibeskiven på samme tid for at eliminere slibningen og fortsætte med selvslibning og forbedre dobbeltenderbehandlingseffektiviteten af safirglas. Det kan således garantere en høj overfladekvalitet.

lapping plate for polishing

Type

Dobbelt side slibehjul

Arbejdslinje hastighed

10-20m / S

Limning agent:

Glaserede

Anvendelsesområde

Til råning og polering af krystalglas, zirkoniumkeramik, ædelstene, vingepumpestatorer, rotorer, bladenderflader, halvledermaterialer, også brugt til grovslibning og finslibning af en række safirglas, mikroskoplinser, luppelinser, prismeplade og forskellige optiske glaslinser, der har høj bearbejdningseffektivitet og glat effekt.


Specifikationer for slibehjul inkluderer Ф100 ~ Ф1200mm. Antallet af dele, der behandles af hver gruppe af slibehjul, er 500.000 til 1.500.000 stk, og ruheden: Ra0.05μm til Ra0.2μm, fladhed ≤2μm, ∥≤2μm. Fejlen mellem dele på en disk er 1 til 2 μm.


Anvendeligt udstyr: Koyo, Walter, Lematt og andre udenlandske berømte maskiner. Det bruges også til kinesiske maskiner: til Qinchuan-udvikling, Shanghai Suotu, Hangzhou værktøjsmaskine, Xinxiang værktøjsværktøjsanlæg og andre indenlandske dobbeltsidede slibemaskiner.


funktion:

1. Slibning og polering afsluttes en gang.

2. Forkort behandlingstiden og slibetiden, og nå overfladen ruhed på kort tid.

3. Det er ikke klistret og ikke let at blokere.

4. Arbejdsstykkets overflade har ingen ridser og ingen grove.

5. Reducer antallet af slibehjul, let vægt, let installation.


Velkommen til at afgive ordrer på dobbelt side diamantlapperplade med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Undersøgelse