Forglasede limede hjul

Forglasede limede slibehjul bruges til nstrumentstål, bærende stål, titanlegering, varmebestandigt stål, legeret truet stål. De fleste kunder vil gerne bruge det, fordi det er let at kontrollere bearbejdningsnøjagtigheden. Forglaset binding vs resinoidbinding og metalbinding Hårdheden ved ...

Produktdetaljer

Forglasede limede slibehjul bruges til nstrumentstål, bærende stål, titanlegering, varmebestandigt stål, legeret truet stål. De fleste kunder vil gerne bruge det, fordi det er let at kontrollere bearbejdningsnøjagtigheden.

Forglaset binding vs resinoidbinding og metalbinding

Hårdheden af keramisk bindemiddel er meget større end for harpiksbindemiddel og metalbinding, som kombinerer fordelene ved begge. Sammenlign med harpiksbinding og metalbindende slibeskive, har keramiske bindingsslibehjul længere levetid. Det kan skæres frit og selvklædt, poleret, hvilket forbedrer slibevirkningen markant. Nu er det det bedste valg til slibning af automatisk udstyr.

Oplysninger om slibehjul

Størrelse: 14A1 D400 * T50 * H203 * X10

Diamantkorn: 120 #

Koncentration: C100

Anden størrelse kan tilpasses.

14A1 grinding wheels


Velkommen til at afgive ordrer på de forglasede limede slibeskiver hos vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: forglasede limede slibehjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like