Overfladeslibehjul

overfladeslibehjul Keramisk bond Diamantslibehjul Overfladeslibehjul Vitrifificeret slibehjul

Produktdetaljer

Hvad er maling af overfladen?

Overfladeslibning er den mest almindelige ved slibeprocessen. Det er en efterbehandlingsproces, der bruger et roterende slibehjul til at udjævne den flade overflade af metalliske eller ikke-metalliske materialer, for at give dem et mere raffineret udseende eller for at opnå en ønsket overflade til et funktionelt formål .

Overfladeslibehjul Forglaset slibehjul

Hyppigst anvendt til slibning af PCD og PCBN værktøjer. Coastal Diamond forglasede slibehjul har gjort det muligt for polykrystallinske værktøjsfabrikanter at opnå fremragende overfladefinish, hurtigt og produktivt.

Forglasede slibehjul kan også bruges til fremstilling af naturlig diamant såvel som mange tætte keramiske materialer. Sørg for at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at identificere, om forglasede slibehjul passer til dine applikationer.

Feature


Vitrifificeret diamantslibningshjul er hovedsageligt brugt til bearbejdning af wolframcarbid, PCD, PCBN, keramik, cermet osv.
Forglaset CBN Slibehjul, der hovedsageligt bruges til bearbejdning af støbejern (legeret støbejern, kølet støbejern, nodulært støbejern osv.) Stål (45 #, 55 #, 20Cr.etc.)


Pakke med diamant / CBN slibehjul:

Diamantslibehjulskroppe er som regel aluminium, for at sikre det sikkert, bruger vi perlebomuld og kartonæske, pakker det separat og sætter det derefter i kartonkasser.

grinding wheel package


Undersøgelse