info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Overfladeslibehjul

overfladeslibehjul Keramisk bond Diamantslibehjul Overfladeslibehjul Vitrifificeret slibehjul

Beskrivelse

Hvad er maling af overfladen?

Overfladeslibning er den mest almindelige ved slibeprocessen. Det er en efterbehandlingsproces, der bruger et roterende slibehjul til at udjævne den flade overflade af metalliske eller ikke-metalliske materialer, for at give dem et mere raffineret udseende eller for at opnå en ønsket overflade til et funktionelt formål .

Overfladeslibehjul Forglaset slibehjul

Hyppigst anvendt til slibning af PCD og PCBN værktøjer. Coastal Diamond forglasede slibehjul har gjort det muligt for polykrystallinske værktøjsfabrikanter at opnå fremragende overfladefinish, hurtigt og produktivt.

Forglasede slibehjul kan også bruges til fremstilling af naturlig diamant såvel som mange tætte keramiske materialer. Sørg for at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at identificere, om forglasede slibehjul passer til dine applikationer.

Feature

 • Fjern termisk skade

  På grund af den fremragende skæreevne elimineres termisk skade på metalemnet. Når der bruges et CBN-hjul til slibning, forbliver trykspænding på emnets overflade. Både styrke og slidstyrke forbedres sammenlignet med slibning med et konventionelt hjul.

 • Nem automatisering

  Da minimering af ændret hjulform reducerer behovet for påklædning, er automatisering lettere end ved brug af et konventionelt slibehjul.

 • Slibning med høj nøjagtighed mulig

  Slibning med høj nøjagtighed er mulig, fordi der er minimeret slid på hjulet og høj stivhed.

 • Hårdt materiale kan bearbejdes

  Selv vanskelige at skære jernholdige materialer, der ikke let kan jordforbindes med diamant eller konventionelle hjul, kan være jordforbundet med CBN-hjul.

 • Omkostningsreduktion pr. Stykke

  Det høje slibeforhold reducerer hjulomkostningerne pr. Emne. Besparelser produceres også ved mindre hyppig påklædning / truing. Afstande og genindbinding reduceres begge på grund af høj nøjagtighed.


Vitrifificeret diamantslibningshjul er hovedsageligt brugt til bearbejdning af wolframcarbid, PCD, PCBN, keramik, cermet osv.
Forglaset CBN Slibehjul, der hovedsageligt bruges til bearbejdning af støbejern (legeret støbejern, kølet støbejern, nodulært støbejern osv.) Stål (45 #, 55 #, 20Cr.etc.)


Pakke med diamant / CBN slibehjul:

Diamantslibehjulskroppe er som regel aluminium, for at sikre det sikkert, bruger vi perlebomuld og kartonæske, pakker det separat og sætter det derefter i kartonkasser.

grinding wheel package


 • JR diamond tools QC

Hot Tags: Keramisk bond Diamantslibehjul Overfladeslibehjul Vitrifificeret slibehjul, overfladesliberhjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel