info@jrdiamondtools.com +8617673149852

Diamant- og CBN-slibeskiver til CNC-fløjlslibning og -bearbejdning

1) 14F1 Diamantslibeskive 1V1 Slibeskive Anvendelse: Wolframcarbid HSS Fløjteslibning er mest tidskrævende og dyreste trin under boring og slutproduktion. Det er nødvendigt at optimere maskine og smøreoliesystemer samt slibemidler. I de seneste år,...

Beskrivelse


Fløjtslibning er mest tidskrævende og dyreste trin under boring, slutproduktion og cnc-hjulbearbejdning. Det er nødvendigt at optimere maskine og smøreoliesystemer samt slibemidler. I de senere år er maskiner blevet mere kompakte, spindelkraft er steget, akselbaner er blevet reduceret og maskinstyring er blevet mere effektiv. Samtidig har JR opdateret fløjlslibning værktøj og fløjt skæreværktøj, der opfylder disse stigende krav, og som nu gør det muligt for den forbedrede maskine kapacitet til at levere en højere output.fløjtslibeskive Dimension:

1A1

form

D (mm)

H (mm)

T (mm)

X (mm)

1A1

75-150

20/50

3/6/8/10/15

5/10


14F1

 1A1.jpg


14F1.jpg

1V1


Form

D (mm)

H (mm)

T (mm)

X (mm)

1V1

Slibeskive

75

20

10/12/15

5

100

20

10/12/15

5
fløjtslibeskive Anvendelse: wolframcarbid HSS

1V1.jpg


Diamantslibeskive med glasfibrebånd anvendes i vid udstrækning i diamant, industrielle keramik, diamantkompositionsfilm, diamantpolykrystallinsk, diamantskæringsværktøjer, kubisk bornitrid, karbid og andre hårde og sprøde materialer og andre specielle materialer. Ved udviklingen af Diamond slibeværktøjer anses det for at være højtydende slibeskive med højhastighedstog, høj effektivitet, høj præcision, lave slibekostnader, lav miljøforurening.

Det bruges også til værktøjslibning, knivslibning, præcisionsslibning, profilslibning, fløjtemaling, tandslibning, tør slibning af knivsegmenter og monterede hjul.


Stat af keramisk bånd diamant eller CBN fløjtslibning hjul

På grund af sin høje slibekraft og højmaterialefjernelseshastighed anvendes blødere harpiksbånddiametre eller CBN-slibeskiver stadig meget i bearbejdning af skæreværktøjer til hårdmetal eller højhastighedstål. Flere og flere fløjtværktøjsfabrikanter erkender imidlertid, at harpiksbindingslibene ikke kan imødekomme deres anmodning på grund af lav slibningsprocent og dårlig formfastholdelse, hvilket gør processomkostningerne til cnc fløjteslibeskiven højt. Især ved at bruge 14F1 form fløjt slibeskive, dette fænomen er mere alvorligt, når procesbue grooving. Mens den forglassede diamant eller CBN slibeskive kan overvinde denne mangel, som ikke kun er let at trimme og opretholde god form, men også letter dannelsen af styrbare porer til spånfjernelse og varmeafledning og har også stærk slibekraft.

Hot Tags: diamant og CBN slibeskiver til CNC fløjlslibning og bearbejdning, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel