info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Diamant og CBN slibning hjul forglasset Bond

Forglasset binding diamant slibehjul bruges hovedsageligt til hårdmetal, titanium carbid og andre værktøjsmaterialer, slibning, og hård keramik, diamant polykrystallinsk, naturlige enkelt krystal hårdt og sprøde ikke-metalliske materialer forarbejdning. I behandlingen af disse materialer, dens levetid,...

Beskrivelse

Forglasset binding diamant slibehjul bruges hovedsageligt til hårdmetal, titanium carbid og andre værktøjsmaterialer, slibning, og hård keramik, diamant polykrystallinsk, naturlige enkelt krystal hårdt og sprøde ikke-metalliske materialer forarbejdning. I behandlingen af disse materialer, dens levetid, slibning effektivitet, skarphed og andre resultater er bedre end harpiks binding og metal obligation slibehjul. Forglasset binding CBN slibehjul er primært velegnet til en række rustfrit stål og andre milde stål slibning for at opnå meget gode resultater, egnet til den fine slibning i den automatiske værktøjsmaskiner (miniature lejer, luftkompressor, krumtapakslen, knastaksel, høj præcision tråd). Det er også velegnet til slibning af komplekse overflade emner (som shaper cutter, broach, høj præcision gear, skimmel, punch, osv.), som kræver slibning hjulet til at have god kant fastholdelse, og for masser af præcision emner (maskine guide, høj præcision wire Barer, osv.). Det har god effekt på slibning af varmebestandigt stål, titanium legeret stål, wolfram-molybdæn højhastighedsstål, vanadium legeret stål, kobolt legeret stål og vanskelige at behandle varmebestandige stålemner. I slibning og skæring af jern materiale, vil der ikke være nogen metal arkiver fænomen.

   

Form

D

T

H

W

X

kr.

100

30

31.75/40

3/5/10/15/20

10


150

40

31.75/40

5/10/15/20

10

Diamant Grus: 400 # -2000 #

6A2grinding wheel package


Velkommen til at placere ordrer på diamant og CBN slibning hjul forglasset obligation med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: diamant og cbn slibning hjul forglasset obligation, Kina, producenter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel