info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Pcd Tools Slibeskive

Produktinformation: 1, PCD Materiale Egenskaber: PCD (Polykrystallinsk diamant) materiale har en meget høj og fremragende slidstyrke, hvilket gør den til et ideelt værktøjsmateriale, men PCD-værktøjsslibning er meget vanskelig, det sikrer primært ikke PCD-værktøjsslibningskvalitet, værktøjsslibning ...

Beskrivelse

Produkt information:


1, PCD Materiale Egenskaber:

PCD (polykrystallinsk diamant) materiale har en meget høj og fremragende slidstyrke, hvilket gør den til et ideelt værktøjsmateriale, men PCD-værktøjsslibning er meget vanskelig, det sikrer hovedsagelig ikke PCD-værktøjsspaltningskvalitet, værktøjsspaltningseffektiviteten er lavere, skæringsmekanismen er kompleks.


2, Diamantslibeskive til PCD-værktøjslibningsproces

Slibeskive til PCD-værktøjslibning refererer til direkte slibning af PCD-værktøjer på specielt PCD-værktøjslibemaskine ved hjælp af diamantslibeskive. Da PCD-slibningen er en diamantslibningsproces, er den meget forskellig fra den almindelige slibeproces. Så diamantslibeskivenes præstation er lige så vigtig, slibeskiveens grus-, koncentrations- og bindemiddeltype osv. Parametre har en stor effekt på PCD-værktøjsskarphedskvalitet og skæringseffektivitet.


Diamantslibeskive specifikationer (mm)

 

D T H W X

100 40 20,32,40 5,10,15 10

125 32,40 5,10,15 10

150 32,40 5,10,15 10Funktioner:

Designet til slibning af PCD PCBN Tools specielt

Alle gritsstørrelser er tilgængelige

Super finmalingsoverflade,

Skarp på slibning af PCD / PCBN,

High Cut Effektivitet,

Høj lagerfjernelse

Kvalitet er berettiget

Slibeskive til pcd

Forglassede diamantslibeskiveegenskaber

Diamantslibeskive med forglasset diamantbånd har høj hårdhed, stærk selvskærpning, kemisk stabilitet, varme og syrefast og lav pris.

I lyset af ovenstående er det for slipning af PCD-værktøjet, da harpiksbindemidlet er mere blødt, let at deformere ved slibning, ikke effektivt slibende PCD-værktøj. Metalbindemiddel gør slibeskiven dårlig selvskærende på grund af stærk kombination af slibekorn. Den har lav slibepåvirkning, og diamantslibeskiven på metalbinding vil medføre alvorlige skader på PCD-værktøjskanten. Ifølge slip effektivitet, holdbar og arbejdsstykke overfladebehandling kvalitet, glasforbindelse diamantslibeskive er ideel valg til PCD værktøj.

Pakke


Certifikat

Vores firma har ISO, kan styre og forblive høj kvalitet.


Velkommen til at placere ordrer til pcd værktøjer slibeskive med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Hot Tags: pcd værktøjer slibeskive, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel