info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Slip saksens slibehjul

Slibesaks til slibning anvendes til fin slibning og polering. Nogle af klienterne bruger diamantslibehjul til behandling af saks og klippeblade, men kan ikke opnå idéresultater eller vil tage lang produktionstid. Nogle af klienterne fra Spanien, Rusland og Italien ville ...

Beskrivelse

Slibesaks til slibning anvendes til fin slibning og polering. Nogle af klienterne bruger diamantslibehjul til behandling af saks og klippeblade, men kan ikke opnå idéresultater eller vil tage lang produktionstid. Nogle af klienter, der er fra Spanien, Rusland og Italien, vil gerne bruge CBN-slibehjul til denne applikation. Det hjælper dem ikke kun med at forkorte behandlingstiden, men har også en god overfladeeffekt.

Faktisk er deres maskiner meget enkle; vi vil designe buestørrelsen, hvis spindlen er anderledes. I øjeblikket er den almindelige størrelse D150 * T35 * H32 * W50 * X5mm og D200 * T35 * H32 * W75 * X5mm. Hvis bladet er længere, vil diamantbredden 75 mm være mere passende. Den almindelige korn er 1000 korn, 1200 grit, 2000 grit og 3000 korn. Til fin slibning kan du også vælge hårdere korn, ligesom 400 korn og 600 korn.

grinding machine

Hvis du tilfældigvis har en bænkslipemaskine, kan du også gøre en mere professionel slibning. Nogle kunder bruger 1A1-form.

1A1 grinding wheel

Hvordan skærpes en saks på et slibehjul?

Først skal du installere hjulene på kværnen og justere rotationshastigheden. Og så tilføjer du også kølevæsken under processen, vi anbefaler olien som kølemiddel. Når du har brugt slibehjulene, bruger du kalkstenen til at klæde overfladen, så den bliver flad igen.Velkommen til at afgive ordrer for slibesaks til slibning med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: skærpe saks slibehjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel