Saks skærpeværktøj

Mange kunder bruger i vid udstrækning korundslibehjul som værktøj til skærpning af saks, men slibeeffektiviteten er ikke høj, og det tager lang tid at trimme saksen. Diamant- og CBN-slibehjul produceret af vores firma forbedrer effektivt defekten ved almindelige slibeskiver ....

Produktdetaljer

Mange kunder bruger i vid udstrækning korundslibehjul som værktøj til skærpning af saks, men slibeeffektiviteten er ikke høj, og det tager lang tid at trimme saksen. Diamant- og CBN-slibehjul produceret af vores firma forbedrer effektivt defekten ved almindelige slibehjul. I henhold til dine slibemaskiner, kan vi levere den passende slibehjulsmodel og -størrelse. Det kan bruges til vand eller tør formaling. Arbejdslaget er blødere end vådslibning, når vi bruger til tørslibning.Anvendelse: Det er til slibning af frisørsaks, tøjsaks, elektriske hårklippere osv. Placer en kniv i føringen, og sænk den ned på det bevægelige hjul. Skub bladet jævnt over diamantslibehjulet med let tryk.


I øjeblikket bruger vores kunder hovedsageligt 1A1 og 1A2 form, bedes du venligst kontrollere specifikationen som nedenfor:


1A1 diamantslibehjul

Dette diamanthjul skaber glatte, skarpe kanter på frisørsaks, fine saks og hårdmetalt indsat medicinsk saks. 5 "diameter x 1/2" bredde x 1/2 "arbor (D150 * T12.7 * H12.7mm)

Det erstattes for det meste den almindelige slibesten til bænksliber og forbedrer slibevirkningen.


1A2 diamantslibehjulStørrelse: D150 * H12,7 * W50mm


Diamantkorn:240 korn er perfekt til, når du har brug for et hurtigere skære, langvarigt hjul.

400 grit er til brug på saks og almindelige formål.

600 korn bruges til fine saks

800 grit er det fineste diamanthjul for de skarpere.


Saks / hårklipperbladslibning af slibeskivefunktioner:1. Ansøg producenten af saks, forskellige beklædningsgenstande, strikning, sko & hat, polstring, taske & tasker, læder, plast osv.

2. Med flot form og god stabilitet.

3. Hurtig slibning af saksen.

4. Velegnet til bænksliber eller overfladeslibemaskine til behandling af saks.


Velkommen til at afgive ordrer på saksudskæringsværktøjet med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er lavet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Undersøgelse