Cylindrisk slibehjul

Produktbeskrivelse: Cylindriske slibehjul bruges typisk i t værktøjsrumsindustrien og er ideelle til middel til tung fjernelse af materiel. JR-harpiksbundet CBN-slibehjul kan slibe alle slags værktøjsstål, inklusive vanadiumlegeringsstål, der er hårdt at slibe, med moderat til tungt foder ...

Produktdetaljer

Cylindriske slibehjul bruges på cylindriske slibemaskiner. Cylindriske slibemaskiner bruges hovedsageligt til præcisionsslibning af endeflader, ydre cirkler og koniske overflader på bunter af akseldele. Og de er det vigtigste udstyr i bilmotorer og andre industrier. Det er også velegnet til behandling af skaftdele med små batches og høje præcisionskrav i generelle præcisionsbearbejdningsværksteder.


Cylindriske slibehjul bruges typisk i t værktøjsrumsindustrien og er ideelle til fjernelse af mellemstor til tung bestand. JR harpiksbundet CBN-slibehjul kan slibe alle slags værktøjsstål, inklusive vanadiumlegeringsstål, der er hårdt at slibe, med moderate til tunge tilførselshastigheder.

Det er udstyret med et usædvanligt stærkt og skarpt CBN-korn, der slibes køligt og hurtigt, er ideelt til præcision i produktionen til mellemstore til tunge lagre og fungerer godt til cylindrisk værktøjsrum og overfladeslibning. Hjulet kræver også minimal påklædning.


funktion:

1. Lang levetid og økonomiske omkostninger.

2.Køling og hurtig skæring.

3. Minimum forbinding.

4.Precisionsproduktion.


Tegning :


Cylindrical Grinding Wheel


Parameter:

produktnavn
1A1 cylindrisk harpiksbundet CBN-slibehjul
Materiale
stål / aluminium
Bånd
harpiks
Standard
Alibaba nå MSDS ROHS
Kornstørrelse
#60 ~# 3000
Diameter
D200/D175/D150/D125/D100/D75
Ansøgning:
slibeværktøjsstål, højt kulstofstål

andre størrelser kunne tilpasses.


Kundesag:

CBN wheel

JR diamond tools QC


Hot Tags: cylindrisk slibehjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like