info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Harpiksbundet CBN-hjul til barberingsblad

Harpiks CBN-hjul til slibning af stål, til eaxamle, værktøjsstål, højt kulstofstål. de bruges i knivslibningsindustrien til opgradering af convetional hjulslibesystem for at forbedre kvalitet og effektivitet.

Beskrivelse

CBN-slibekorn har kendetegnene for høj hårdhed, god kemisk stabilitet og god varmemodstand, hvilket gør CBN-slibehjul har mere åbenlyse fordele end konventionelle slibehjul i slibeprocessen. Fordi CBN- og jerngruppeelementer har ekstrem høj kemisk inertitet, bruges de ofte til præcisionsforarbejdning af jernholdige materialer, såsom stål og støbejern. Harpiksbundne CBN-hjul finder sted af konventionelle hjul i klingefremstillingsindustrien for dets fordel ved høj effektivitet og økonomi. produktionsprocessen for knive involverer ofte generelt flere slibestationer, hver station kræver en bestemt kornstørrelse. en af ​​vores klienter forbedrer ikke kun deres produktionseffektivitet i høj grad, men også klingeskarpheden, der nu rangerer til top når det gælder skarphed i branchen derhjemme.


resin CBN wheel for shaving blade 2


Karakter :


1 Høj effektivitet.

2 ingen brændende.

3 holdbar.

4.God finish


Tegning:


1A1Parameter:


produktnavn
harpiks bundet CBN hjul til barbering af klinge
Materiale
stål / aluminium
Bånd
harpiks
Standard
Alibaba nå MSDS ROHS
Kornstørrelse
#60 ~#5000
Diameter
D350/D 300 /D250 /D 200
Brugt
skarphed
Kundesag:CBN wheelFHX2Velkommen til at afgive ordrer på det harpiksbundne cbn hjul til barberingskniv hos vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: harpiks bundet cbn hjul til barbering blad, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel