Resin Bond Diamond Slibeskive

Hjertebinding diamantslibeskive Anvendelse: Anvendes til halvfabrikation, fint slibning og polering af hårde legeringsskæringsværktøjer, diamantkompositter, PDC-bits, keramik, magnetiske materialer, krystallamper. Fordel: 1. Høj slibepåvirkning, lang levetid; 2. God selvskærpning, ...

Produktdetaljer

Ansøgning:

Anvendes til halvfabrikation, finmalning og polering af skæreværktøjer af hårdmetal, diamantkompositter, PDC-bits, keramik, magnetiske materialer, krystallamper.Fordel:

1. High slip effektivitet, lang levetid;
2. God selvskærkning, brændværdi er lille, ikke let marmelade, reducerer det brændende fænomen ved slibning;
3. Har en vis fleksibilitet, som er gavnlig for at forbedre overfladens ruhed, hovedsagelig anvendes til fint slibning, fint slibning, skæreslibning, polering proces;
4. Lav temperatur hærdning, kort produktionscyklus, simpelt udstyr og forsyninger proces; På grund af harpiks Liquidity, let at forme kompleks overflade.


Konstruktion:

Resinbinding diamantslibningshjul består af arbejderlag, substrat og overgangslag.

1.work lag: diamantlag, inklusiv slibemiddel, bond og fyldstof.

2.Substrat: stål og aluminiumlegeringer.

3. Overgangslag: Ikke-diamantlag bestående af bindemiddel, metalpulver og fyldstof. Diamantlaget er fastgjort til substratet for at modtage slibeskiktet.


Koncentration:

Betegner mængden af syntetisk diamant i slibemiddelet. Harpiksbindingslibningshjul anvendes generelt i koncentrationer på 50% -100%, de fleste er 75%. Når kravet om finish er højt, brug 75% koncentration. Slibeskiver og slibeskiver med lang levetid kan bruges med 100% eller mere. Grovslibning med højere koncentration, halvering med medium koncentration, finmalning og polering med højere koncentration.

Undersøgelse