info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Cnc slibehjul

cnc slibehjul JR diamantværktøj er en erfaren producent af diamant og CBN slibeskiver af høj kvalitet. Toolgal leverer hjulene til flere anvendelser: Rundt hårdmetalværktøj på CNC-maskiner: Fløjtslibning, Gash Slibning, enderetning, Frihøjde Cylindrisk slibning. Indsæt slibning til maskiner såsom: AGATHON, WENDT, HAAS, WAIDA og EWAG. Træbearbejdningssave og værktøj. HSS værktøjer. Afskær hjul.

Beskrivelse

cnc slibeskive

JR diamantværktøj er en erfaren producent af slibeskiver af høj kvalitet Diamond og CBN. Toolgal leverer hjulene til flere applikationer:

Karbidrunde værktøjer på CNC-maskiner: Fløjtslibning, Gashslibning, endevendt, Frihøjde Cylindrisk slibning.

Indsæt slibning til maskiner såsom: AGATHON, WENDT, HAAS, WAIDA og EWAG.

Træbearbejdningssave og værktøj.

HSS værktøjer.

Afskær hjul.

OPBEVARING

Diamant- og CBN-slibehjul skal opbevares omhyggeligt i originalemballage, og kernen skal holdes olieret.

MASKINER

Maskiner skal være i god driftsmæssig stand, godt vedligeholdt og fri for vibrationer. Der skal være særlig opmærksomhed på den spindel, der skal køre rigtigt, og spindelagerne, der skal være i god stand.

HJULMONTERING

Efter rengøring og kontrol af monteringsboret og -flangen skal hjulet køre korrekt inden for 0,02 mm.

KØLEVÆSKE

• Syntetisk olie - Mest populær
• Emulsion (vandbaseret)
Vand med en tilføjet rustinhibitor er tilstrækkelig til diamantslibningshjul. CBN-slibeværktøjets levetid kan forlænges markant ved at anvende ren olie, men en emulsion med oliekoncentration bør være tilstrækkelig.

SKÆRME FLUIDER

Skærvæsker bør bruges, når det er muligt, når du bruger diamanthjul, for at reducere den varme, der genereres ved slibning, samt for at forlænge hjulets levetid. Hvis det er nødvendigt at tørre slibning, skal der anvendes et korret harpiksbindingshjul.

COOLANT FLOW

Den bedste køleeffekt opnås, når udløbshastigheden for kølesmøremidlet tilpasses slibehjulets perifere hastighed, og dyseåbningen kun er lidt bredere end slibekanten.
Et lille stykke kølevæske, der lejlighedsvis påføres, er bedre end slet ikke kølevæske. Dette medfører skiftevis opvarmning og slukning, hvilket kan forårsage skade på diamanthjulet og hårdmetalværktøjet.


cnc grinding wheel 8.jpg

FLUTESLIPNING

Fløjtslibning er en meget krævende og tidskrævende operation, på grund af den høje bestand fjernelse - en skæredybde på 7-8 mm er ikke usædvanlig. Det store kontaktområde gør det vanskeligt for kølevæsken at nå slibningszonen; således frembringes overdreven varme, der kan forårsage skade på arbejdsstykkets overflade og / eller reducere partikelstyrken af de varmefølsomme diamantkorn. For at forblive konkurrencedygtige skal dagens førende værktøjsproducenter opnå høj produktivitet og gentagelighed og producere høje kvalitet dvs. fremragende efterbehandlingsprodukter til lavest mulige omkostninger.

Fløjtslibning er et af de mest kostbare fremstillingstrin for fabrikanter, bore- og fræserproducenter, og dermed behovet for konstant forbedring.


cnc grinding wheel 5.jpg

RELIEF OG GASH-SLIPNING

Brugte slibehjul: 12V9, 1V1, 14V1

Gashing kræver højere profilkonsistens (af slibehjulet) i sammenligning med fløjtning på grund af den høje kantkvalitet, der kræves af hårdt værktøj. Imidlertid kan der stadig være væsentlig fjernelse af materialet ved opsamling af endeskærer. Derfor er efterspørgslen efter stor fjernelseskapacitet også stor i dette tilfælde.

Ved gashing er kontaktområdet relativt stort, hvilket kræver korrekt afkøling.

Det anbefales en periferihastighed på 20-30 m / s.

Højere hastigheder får hjulet til at arbejde hårdere, hvilket kræver mere køling.

Lavere hastigheder får hjulet til at arbejde blødere, hvilket betyder hurtig slid, men mindre køling kræves.


cnc grinding wheel.jpg

Rengøringsvinkel og yderdiameter

Frihøjde Angel og End Face kræver hjul, der gør det muligt for emnet at opnå fremragende finish, maksimal overfladekvalitet.

Kravene til overfladekvalitet er blevet meget strengere.

Velkommen til at afgive ordrer på cnc-slibehjulet med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: cnc slibehjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel