info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Diamantbelagt slibehoved

Det specielle elektropletterende diamantbelagte slibehoved til graveringsmaskinen bruges hovedsageligt til opskæring, afskæring og stansning af forskellige behandlingstrin af mobiltelefonglas (som forreste og bageste glasplade på Apple mobiltelefon). Og det er også meget brugt til skærm ...

Beskrivelse

Det specielle elektropletterende diamantbelagte slibehoved til graveringsmaskinen bruges hovedsageligt til opskæring, afskæring og stansning af forskellige behandlingstrin af mobiltelefonglas (som forreste og bageste glasplade på Apple mobiltelefon). Og det er også meget brugt til skærmpolering og boring af forskellige mobiltelefoner og tabletcomputere, slibning og boring af forskellige optiske briller.


Grundlæggende parametre

Skaftdiameter: 2 ~ 30

Materiale: Diamant

Længde: 10 ~ 2000mm

Specifikationer: 20mm, 10mm, 5mm, 3mm, 2mm

Partikelstørrelse: 30 til 1200 mesh

Anvendelsesområde: graveringsproces

Udvendig diameter: 2 ~ 30 mm

Form: Brugerdefineret

Mærke: JR

Model: Brugerdefineret

Brugerdefineret behandling: Ja


Funktioner:

1. Dette slibehoved kan bruges til udstansning, skæring, skæring, affasning, affasning og fræsning af mobiltelefonglas og kan afsluttes på én gang for at sikre nøjagtig produktstørrelse og høj produktionseffektivitet.

2. Diamantpartikelstørrelsesområdet er bredt fra 60 # ~ 1200 #. Og produktet er opdelt i enkelt partikelstørrelse, dobbelt partikelstørrelse og multi-granularitet for at imødekomme forskellige forarbejdningsbehov;

3. Slibebiten har fordelene ved høj præcision, skarp slidstyrke, lang levetid og lave produktionsomkostninger;

4. Vores virksomhed kan også tilpasse slibehoved med forskellige former, specifikationer og størrelser i henhold til tegninger eller prøver leveret af kunder.

workshop

Velkommen til at afgive ordrer på det diamantbelagte slibehoved med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: diamantbelagt slibehoved, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel