4,5 EW koniske borekasser Diamantmonterede punkter

Størrelse: (mm) Anvendelse: 1. Indvendig slibning af kompleks overflade. 2. Diamant / CBN laget er lavet af diamant / CBN slibepulver og mikropulvere i metal eller harpiks bindinger. 3. For metalbundne værktøjer kræves kølemiddel.

Produktdetaljer


Guangzhou JR Diamond Tools Company specialiserer hovedsageligt Diamond og CBN Tools i mange år. Hjertebinding diamantmonterede hjul er de regelmæssige produkter til speciel hulslibning. Den tilspidsede monterede punktform er vanskeligere at behandle i harpiksbindingsprodukter. Det kaldes også intern slibningshoved.


Tilspidset diamantboring Dimension:


D

T

V

L

6

6

3

40

8

8

3

40

10

9

6

60

12

10

6

60

16

12

8

80

20

18

8

80

4,5 slibeskive anden størrelse kan tilpasses.Tilspidset monteret punkt applikation:

1. Indvendig slibning af kompleks overflade.

2. Diamant / CBN laget er lavet af diamant / CBN slibepulver og mikropulvere i metal eller harpiks bindinger.

3. For metalbundne værktøjer kræves kølemiddel.


Type: Diamantmonterede hjul

4,5 slibeskive, diamantmonterede hjul

Slibende hjuldorn FOTO:

4,5 EW Detaljer .png

Hjertebundet diamantmonteret hjul passer til slibemaskinen, at rotationshastigheden er under 6000 omdr./min. Da harpiksbindemidlet har en vis grad af slibningsfleksibilitet, er overfladeporøsiteten af slibehoveder relativt lille. Det er ikke befordrende for varme ved høj hastighed. Hvis varmen er for høj, vil diamantslibningshovedet forekomme karboneringskrystallisation.

Ved lav hastighed vil harpiksdiamensslibningshovedet imidlertid være god bearbejdelighed og polering. Ifølge dybden af emnehullet bør diamantslibningens effektive længde ikke være for lang.

谷 歌 详情 页 文字 _07.jpg


Du kan vælge den passende koncentration efter dine behov.

Undersøgelse