Surface Grinder Milling Wheels

Slibeskiver er fremstillet af mikrokvalitetspulver af høj kvalitet og udvalgt harpiksformel, som er fremstillet ved varmpressning af sintring. Valg af partikelstørrelse er baseret på diamantpulver, og kan også vælges efter kundens poleringskrav. Harpiksbåndet diamant ...

Produktdetaljer

Slibeskiver er fremstillet af mikrokvalitetspulver af høj kvalitet og udvalgt harpiksformel, som er fremstillet ved varmpressning af sintring. Valg af partikelstørrelse er baseret på diamantpulver, og kan også vælges efter kundens poleringskrav. Hjertebåndet diamantslibeskive anvendes hovedsageligt i zircon og glas, krystal, finmalning og polering af smykkerforarbejdningsindustrien. Samtidig kan den anvendes til slibning og polering af maskiner til fuldautomatisk slibning, hvilket eliminerer behovet for manuel polering af slibepulveret på den traditionelle optiske disk. Dens polerede produkt effekt kan nå niveauet af AB karakterer. Vi tilbyder regelmæssig størrelse produkter til kunder mulighed. Derudover kan vi også lave slibeskiverne efter kundens tegninger.Regelmæssig størrelse af modstående slibeskive:

Diameter (D)

Tykkelse (T)

Arbejdslagets bredde (W)

Arbejdslags dybde (X)

Hulstørrelse

(H)

100

22

2/5/10/15

3/6

20/27 / 31,75

125

22

2/5/10/15

3/6

20/27 / 31,75

150

24

2/5/10/15

3/6

20/27 / 31,75

200

17/29

2/5/10/15

3/6

20/27 / 31,75

Anden størrelse kan tilpasses.

1A2


Egenskaber af Resin Bond Diamond Slibeskive

Den har en god poleringsvirkning, meget skarp og sjældent tilstoppende under slibning, mere specifikke funktioner som følger:

1. Højslibende effektivitet, relativt lavt forbrug under slibning;

2. God selvskarphed, lille varmekraft og sjældent tilstopning, hvilket i høj grad kan reducere forekomsten af brænding under slibning;

3. Med en vis elasticitet er det godt at forbedre overfladens ruhed af emnet, som hovedsagelig anvendes til finmalning, halvfinslibning, knivslibning, polering og anden forarbejdning;

4. Lav temperaturhærdning, kort produktionscyklus, relativt simpelt udstyr og forsyningsproces; Også, da harpiksen har fluiditet, er det let at formere som hjulet med kompleks overflade.

4

Valg af kornstørrelse

Det grove og fine diamantkorn er angivet med partikelstørrelsesnummeret. Kornstørrelsen har direkte indflydelse på emnetes overfladens rude, slibepåvirkningen og slidforløb på overfladeslibeskiven. Valget af partikelstørrelse er i princippet at vælge den groveste partikelstørrelse under de betingelser, der opfylder arbejdsstykkens krav, hvilket kan forbedre slipingseffektiviteten og reducere tabet af slibeværktøjet.Om Customization Service

Hvis du har brug for at tilpasse, angiv venligst følgende som reference:

1. Model nummer, dimension (ydre diameter, tykkelse, borediameter, bredde og tykkelse af slibelag), slib, bindings type, tørslibning / vådslibning, slibekapacitet, indkommende mængde, forarbejdet materiale mv.

2. Hvis der ønskes design af slibeskive til din virksomhed, angiv venligst parameteren som følger: Arbejdsnavn, tekstur, hårdhed, navn og form for maskin, forarbejdningstilstand og præcision.

3. For selvdesignet hjul, giv venligst prøve eller tegning og relevante parametre.


Velkommen til at placere ordrer til overfladeslibemaskiner med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Hot Tags: overflademølle slibeskiver, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like