info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Harpiksbundne CBN-slibehjul

De harpiksbundne CBN-slibehjul bruges til finishslibning og slibning af værktøjer fremstillet af wolfram, wolfram-molybdæn og andre højhastighedsstål, især højhastighedsstål med høj produktivitet og legeret med vanadium og kobolt. Det er også til finish og slutslibning af ...

Beskrivelse

De harpiksbundne CBN-slibehjul bruges til finishslibning og slibning af værktøjer fremstillet af wolfram, wolfram-molybdæn og andre højhastighedsstål, især højhastighedsstål med høj produktivitet og legeret med vanadium og kobolt. Det er også til finish og slutslibning af dele med høj præcision lavet af varmebestandigt, rustfrit og højlegeret stål med høj hårdhed (HRC55 og mere), når der kræves høj præcision.


Valgbindingen afhænger af emnets materialer, den ønskede overfladefinish, fjernelsesgraden og andre slibebetingelser, herunder brugen af kølevæske.


Anbefaling til valg af CBN slibehjul

grinding wheel shape


Der er adskillige metoder til at klæde et harpiksbindingsslibehjul.

1. Bearbejdning med en slibepind.

2. Slibning med et slibende slibehjul.

3. Lap med skurepulver på en støbejernsplade.

4. Intensiv slid på skærefladen ved at maksimere kravene til hjulet.

Slibehjulspakke

grinding wheel packageVelkommen til at afgive ordrer på harpiksbundne cbn slibeskiver hos vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: harpiks bundne cbn slibehjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel