info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Slibemaskine til slibemaskine

Slibeskæringshjul bruges ofte i håndværksbutikker. JR harpiksbundne CBN / diamantslibningshjul til slibning af saks og knive gør et godt stykke arbejde for slibning af stål eller hårdt hårblad. CBN er en slags syntetiske nadverharde materialer, verdens næsthårdeste materiale. Dens ...

Beskrivelse

Slibeskæringshjul bruges ofte i håndværksbutikker. JR harpiksbundne CBN / diamantslibningshjul til slibning af saks og knive gør et godt stykke arbejde for slibning af stål eller hårdt hårblad. CBN er en slags syntetiske nadverharde materialer, verdens næsthårdeste materiale. Dets hårdhed er kun ringere end den syntetiske diamant. Det skylder ikke kun diamantens vigtigste egenskaber, men har også en højere termisk stabilitet med jern-metalgruppe, de åbenlyse fordele ved CBN-slibemiddel er i behandlingen af materialer som HSS, Alloy Steel, Chrome Steel, Tool Steel og disse stål med hårdhed mellem Rockwell 45-68. Til hårdmetalsaks eller knive er diamant ideelt slibemiddel. For slibning af klinger er Resin Binder det mest passende valg ved sine betydelige ydeevne af selvskarphed for at slibe knivene med den korteste slibetid, længere brugstid og de garanterede skarpe resultater af klingerne.


grinder sharpening wheelgrinder sharpening wheel 3


funktion:


1. Holdbar.

2. Høj effektiv.

3. God finish.

4. økonomisk


Parameter:


produktnavn
1A2 harpiksbinding CBN / diamantslibningshjul til saks eller knive
Materiale
stål / aluminium
Bånd
harpiks
Standard
Alibaba nå MSDS ROHS
Kornstørrelse
# 60 ~ # 2000
Diameter
D200 / D175 / D150 / D125 / D100 / D75
Brugt
slibning af saks eller knive

andre størrelser kunne tilpasses.


Tegning:


grinder sharpening wheels 8


Kundens sag:D200-T35-H32-W75-X5


微信图片_20191228170606
Velkommen til at afgive ordrer på slibeskæringshjulet med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: slibemaskine, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel