info@jrdiamondtools.com +8617673149852

Gemstone poleringshjul

I ædelstenpoleringshjul bruger vi mest harpiksbinding, forglaset limning og elektropletteret diamantslibeskive. Hvad er en diamantskive? Diamantslibeskive er et slibeværktøj af typen, der bruges på en slibemaskine, der er sammensat af et skivelegeme og diamantslibningslag. Diamantlaget er ...

Beskrivelse

I ædelstenpoleringshjul bruger vi mest harpiksbinding, forglaset limning og elektropletteret diamantslibeskive. Hvad er en diamantskive? Diamantslibeskive er et slibeværktøj af typen, der bruges på en slibemaskine, der er sammensat af et skivelegeme og diamantslibningslag. Diamantlaget presses på skivelegemet og arbejder på overfladen gennem højhastighedsrotationen af ​​slibemaskinen.

Diamantslibeskiver bruges hovedsageligt til polering af ædelsten, jade, krystal, agat, keramik, kunsthåndværk osv., Og er vidt brugt til slibning og behandling af hårde og sprøde materialer, såsom halvlederferritmaterialer og metalmaterialer. I de senere år er de blevet brugt i elektronik og elektronrør, optoelektronik, krystaller, kunsthåndværk, krystallamper og præcisionsbehandling af glasprodukter. Samtidig behandles det i form af hårde legeringsmaterialer, elektrolytisk slibning og slibning af diamantbits med slibecentre.


Produktnavn:Gemstone poleringshjul

Bond: harpiks

Slibende: diamant

Normal størrelse: D150 * W40 / 50, D200 * W75.5 / 86. 5Partikelstørrelse:

Grovslibning 60-150 # Skærefoder er 0,03-0,05 mm

Halvfabrikata 180-270 # Skærefoder er 0,02 mm

Præcis slibning 320-400 # Skærefoder er 0,01 mm

Polering: 600 # -W1.

gemstone polishing wheel

Egenskaberne ved diamantslibeskive:

1) Det bruges til høj præcision forarbejdning af ædelstenprodukter, der erstatter den traditionelle elektropletterede diamantslibeskive, hvilket i høj grad forlænger slibeskivens levetid og reducerer behandlingsomkostningerne meget. Den forarbejdede ædelsten har høj finish, ingen ridser, ensartet størrelse og god fasetholdelse;


Andre diamantværktøjer til ædelsten har galvaniseret diamantslibehjul, elektropletteret diamantskive. skrå tand saw balde, lige tand sagblad og tandløs savblad er til skæring af ædelsten.

JR diamond tools QC

JR diamond tools company

Hot Tags: ædelsten poleringshjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel