Ædelsten polering hjul

I ædelsten polering hjul, bruger vi mest harpiks binding, forglasset binding og galvaniseret diamantslibeskive. Hvad er en diamantskive? Diamantslibeskiven er et type slibeværktøj, der anvendes på en slibemaskine, som består af en skivekrop og et diamantslibende lag. Diamantlaget er ...

Produktdetaljer

I ædelsten polering hjul, bruger vi mest harpiks binding, forglasset binding og galvaniseret diamantslibeskive. Hvad er en diamantskive? Diamantslibeskiven er et type slibeværktøj, der anvendes på en slibemaskine, som består af en skivekrop og et diamantslibende lag. Diamantlaget presses på skivekroppen og er arbejdsflade gennem slipmaskinens højhastighedshastighed.

Diamantslibeskiver anvendes hovedsagelig i polering af ædelstene, jade, krystal, agat, keramik, kunsthåndværk mv. Og anvendes i vid udstrækning til slibning og forarbejdning af hårde og sprøde materialer såsom halvlederferritmaterialer og metalmaterialer. I de senere år er de blevet brugt i elektronik- og elektronrør, optoelektronik, krystaller, kunsthåndværk, krystallamper og præcisionsbehandling af glasprodukter. Samtidig behandles det i form af hårde legeringsmaterialer, elektrolytisk slibning og slibning af diamantbiter med slibemiddelcentre.


Produktnavn: Gemstone poleringshjul

Bond: harpiks

Slibemiddel: Diamant

Regelmæssig størrelse: D150 * W40 / 50, D200 * W75.5 / 86.5


Partikelstørrelse:

Grovslibning 60-150 # Skærefoder er 0,03-0,05 mm

Halvfabrikata 180-270 # Skærefoder er 0,02 mm

Nøjagtig slibning 320-400 # Skærefoder er 0,01mm

Polering: 600 # -W1.

Karakteristika ved diamantslibeskive:

1) Den bruges til høj præcision behandling af ædelsten produkter, som erstatter den traditionelle elektroplated diamantslibeskive, hvilket i høj grad forlænger slibeskivenes levetid og reducerer behandlingen af omkostningerne væsentligt. Den forarbejdede ædelsten har høj finish, ingen ridser, ensartet størrelse og god formfastholdelse;


Andre diamantværktøjer til ædelstene har galvaniseret diamantslibeskive, elektropletteret diamantskive. skrå tand savblade, lige tand savklinge og tandløs savklinge er til skæring ædelsten.Velkommen til at placere ordrer til gemstone poleringshjulet med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Undersøgelse