info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Resin Bond Diamond Wheel Disk

diamanthjul disk harpiks bond diamant og CBN slibeskive Harpiks bond diamant hjul bruges hovedsageligt til slibning af wolframcarbid og ikke-metalmaterialer. Der findes forskellige slags dimensioner og former, såsom flade figurer, kopformer og skålformer osv.

Beskrivelse

Introduktion til Resin Bond Diamond Wheel Disk

Resin Bond Diamond Wheel Disk bruges hovedsageligt til slibning af wolframcarbid og ikke-metalmaterialer. Der findes forskellige slags dimensioner og former, såsom flade figurer, kopformer og skålformer osv.

Produktion af diamantslibehjul med harpiksbindemiddel

Ydeevne på kornstørrelser:

(1) fin polering, perfekt skinnende ydelse til polering af lille diamant med lang levetid.

(2) ru polering, høj effektivitet til polering, skarp skæring til stor diamant.

(3) grovere polering, højere effektivitet, skarpere skæring til større sten.

Diamantkoncentration:100%,120%, 150%

14A1 resin bond diamond and CBN grinding wheel 2


Funktioner


1.Høj effektivitet ved at polere flere mængder naturlig diamant end metalbundne diamantslibningshjul.


2.Høj slibemodstand og mindre spild og forbrug.


3.Høj hastighed og præcision på diamant og forårsager mindre varme, mens du bremser.


4. Hjulens lange levetid og den naturlige diamants høje glat overflade.


14A1 resin bond diamond and CBN grinding wheel 5

14A1 resin bond diamond and CBN grinding wheel 4

Ansøgning

1, det første valg for blød stål, mange års erfaring viser, at CBN-slibehjulet har den bedste effektivitet og forbedrer effektiviteten med ca. 100%, og den økonomiske fordel øges med 200%.

2, der bruges til stor mængde producerer på CNC-maskinen, til miniatyrlager, luftkompressor, knastaksel til krumtapakslen, høj præcision og den fine slibende slutfræsning.

3, til arbejdsemnet, der har en kompliceret overflade, og anmodning om slibehjul har gode kanter, tandhjulskniv, træk sværdet, tandhjul med høj præcision, modellering, stans osv.

4, stort præcisionsarbejdsemne (maskinskydebane, kugleskrue med høj præcision osv.) Finslibende slutmølle. Disse emner bruger normalt slibemiddel, da den høje temperatur og let at forårsage slibning af stor deformation, det bedste valg er CBN-slibehjul.

5, til varmebestandigt stål og høj hårdhed ved (HRC55 ovenfor) præcisionsdele af legeret stål og finslibende slutfabrik. Disse dele til at bruge generelt slibehjulforbrug af slibning eller stump og ikke for hurtigt til en høj præcision

6, for specielt stål indeholder såsom wolfram, molybdæn, vanadium indeholdende høje wolframlegeringsstål, koboltlegeret stål, speciel højhastighedsstålpapirskæringskniv, vanskeligt at videreforarbejde varmebestandigt stål i superfinishen og andet stålkøling af honning værktøj.


7, til rustfrit stål og højhårdhed HRC55 (mere) lavet af præcisionsdele af legeret stål og finslibende slutfabrik. Disse dele til brug af almindelig slibeslibning overdreven forbrug af slibning og ikke for hurtig eller stump får høj præcision.

9, til titaniumlegeringsslibning, er CBN slibehjul det bedste valg


Fordele:

1. høj-ny teknologi

2. Høj arbejdseffektivitet;

3. Fantastisk præstation;

4. Konkurrencedygtig pris

5. Forskellige typer og størrelser tilgængelige;

6. Overvej service efter salg.

7. Producent direkte salg.

Virksomhedsoplysninger

JR diamond tools company

Hot Tags: Resin Bond Diamond Wheel Disk, harpiksbinding diamantslibningshjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel