Diamond Surface Milling Wheels

Slibemaskinen er en højpræcisionsmaskine, emnet er anbragt på slibeskiven, og slibeskiven roterer mod uret. Arbejdsstykket roterer af sig selv. Under det rette tryk vil arbejdsemnet og diamantlappende hjul generere friktion og opnår slibendeffekten.

Produktdetaljer


Slibemaskinen er en højpræcisionsmaskine, emnet er anbragt på slibeskiven, og slibeskiven roterer mod uret. Arbejdsstykket roterer af sig selv. Under det rette tryk vil emnet og diamantlappende hjul generere friktion og opnår slibendeffekten. Fine grit slibeskiver anvendes i vid udstrækning i LED safir substrater, optiske krystalmaterialer, kvartsskiver, siliciumplader, plader og lette styrplader, ensidig slibning og polering af forskellige materialer, såsom ventilplader, hydrauliske tætninger, rustfrit stål, som såvel som fiberoptiske stik.

 

Overflade slibeskive specifikation

Bånd

harpiks

Materiale

Diamant og aluminium

grit

2000-30.000 #

Diameter

150/200 / 250 / 300mm

Tykkelse

Kan tilpasses

Hulstørrelse

Kan tilpasses

Bredde af diamantlag

15/20 / 25,5 / 40/ 50/65/75/110

1A2.jpg

 

Hvordan man dømmer harpiksbinding diamant polering hjul?

1. Polering af hjulmateriale.

Forskellige emner kræver forskellige slibeskiver eller poleringsskiver. Hvilken slags materiale der anvendes, afhænger af det specifikke materiale i emnerne.

2. Poleringshjulet har en finere kornstørrelse.

Polering er en delikat proces, der kræver fint grist og ikke for groft. Kun en finere gridiron disk kan bruges til at polere overfladelaget på emnet og jævnt lave en spejl effekt.

3. Polerhjulet skal have en vis hårdhed.

Da emnet og slibeskiven vil generere stor friktion og varme under høj hastighed, hvis polerpladen ikke har en vis hårdhed, er det let at forårsage revner, ridser, sag osv.

4. Materialet til polerpladen skal have en vis varmebestandighed.

Hvis disken ikke er varmebestandig, vil thediamond-hjuldisken automatisk brydes efter at have nået en bestemt værdi og slibes i en bestemt periode, eller emnet vil blive ødelagt. Selv om der er en køleanordning på den flade polermaskine, er materialet med god varmebestandighed også mere egnet til polerhjulene.


Lignende produkter

JR-firmaet fremstiller diamantværktøjer over 20 år, der har specialiseret sig i harpiksbinding, forglasset binding og galvaniseret diamant og CBN-slibeskiver. Farven afhænger af din brug, vi justerer formlen.

similar.jpg谷 歌 详情 (1) .jpg

Hot Tags: Diamond Surface Milling Wheels, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like