info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Cbn Slibeskive Til Slibemaskiner

Cbn Slibeskive Til Slibemaskiner

Slibning er en af de vigtigste bearbejdningsmetoder i den nuværende halvering og efterbehandling, og slibeskiven er et vigtigt redskab i slibeprocessen. Ifølge forskellige anvendelser, slibemodus og slibemaskinen blev hjulet fremstillet af forskellige former og størrelser, den fælles ...

Beskrivelse


Slibning er en af de vigtigste bearbejdningsmetoder i den nuværende halvering og efterbehandling, og slibeskiven er et vigtigt redskab i slibeprocessen.

 

Ifølge forskellige anvendelser, slibemodus og slibemaskinen blev hjulet lavet af forskellige former og størrelser, det fælles slibeskive med fladformet slibeskive, cylindrisk hjul, dobbeltskrå hjul, kophjul, skålformet slibeskive, diskhjul og så videre.


Produkt information


Producent: JR

Form: 1A1

Slibende:

Kropsmateriale: fast aluminium

Bond: harpiks

Størrelse: D300 * T20 * H76 * X10mm

CBN grit: 100/120 #

Certifikat: ISO, BSCICubic Boron Nitrid (CBN) harpiks slibeskiver bruger kubisk bornitrid som slibepartikler. Kubisk bornitrid er ikke let at reagere kemisk med gruppe VIII-metaller og andre elementer, så det kan bruges. 8 tommer cbn slibeskive behandler hårde slibemidler og hårdmetalmaterialer, der er vanskelige at bruge til almindelige slibemidler og diamanter. Som f.eks. Slibeværktøjsstål, slibestål, rustfrit stål, varmebestandige legeringer, titanlegeringer, specielt til høj-vanadium højhastighedslibning, har unikke egenskaber, cbn sharpening hjul er i øjeblikket det ideelle slibeværktøj i disse industrier.


Detaljeret foto:


I forespørgslen vil det være nyttigt at give følgende oplysninger:

 

1. Hjulform og beskrivelse.

2. Hjulstørrelse, som diameter, tykkelse, hulstørrelse mv.

3. Slibemiddel, Diamant eller CBN.

4. Grit størrelse (slibende

5. Koncentration.

6. Anvendelse.

7. Type obligation

Fabrik
Velkommen til at placere ordrer til cbn slibeskiven til slibemaskiner med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Hot Tags: cbn slibeskive til slibemaskiner, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel