info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

14F1 harpiksbinding og forglasede bondeslibehjul

14F1 harpiksslibehjul er velegnet til fløjlering af højhastighedssavetænder, legeringer, klinger, aluminiumslegeringer, savklinger og tilbehør til andet udstyr. Anden anvendelse -Brugt til profilslibning af wolframcarbid-værktøjer. -Brugt til bearbejdning af spånbrydende fløjter i ...

Beskrivelse

14F1 harpiksslibehjul er velegnet til fløjlering af højhastighedssavetænder, legeringer, klinger, aluminiumslegeringer, savklinger og tilbehør til andet udstyr.

Anden anvendelse

-Brugt til profilslibning af wolframcarbidværktøjer.

-Brugt til bearbejdning af spånbrydende fløjter i værktøjer

-anvendes til profilslibning


Specifikation

Form

D

H

X

U

R

grit

14F1

100

20

6

4

2

D107 / B107, D91 / B91 osv

14F1

150

32

6

4

2

14F1

200

32

10

8

1/1.5/2/2.5/3

14F1

Forglasede bond CBN-slibehjul er velegnede til behandling af hårdt-til-maskine materialer, såsom superhård højhastighedsstål, varmebestandigt stål, rustfrit stål, ultrahøj styrke stål og højtemperaturlegeringer. .


Fordelene ved forglasede CBN-slibehjul til slibning af tandhjul og gevind:

1. CBN-slibehjul kan laves i tandformer med høj præcision. Da det har høj holdbarhed, er det ikke nødvendigt at klæde og justere maskinværktøjer ofte, så det kan opnå den stabile flankeprofil, bly og stigningsnøjagtighed.

2. Slibning med høj hastighed og slibning af tandoverflader med høj tilførselshastighed kan opnås med lav ruhed og ingen forbrændinger. Og højere gearnøjagtighed (niveau 6 til 7) kan opnås.

3. CBN-slibehjul har lang levetid og god slibepræstation, hvilket sparer tid, såsom udskiftning og slibning af slibehjul, justering af værktøjsmaskiner og detektion af emner.


JR diamond tools company

JR diamond tools QC

Velkommen til at afgive ordrer på 14f1 harpiksbinding og forglasede bondeslibehjul med vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: 14f1 harpiksbinding og forglasede bindingsslibehjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel