info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Diamond CBN Slibende slibehjul

JR diamantværktøjs diamant / CBN slibehjul med harpiksbinding til skærpning af saks eller knive er af høj kvalitet og modtages godt af vores kunder.

Beskrivelse

Slibeskive af diamantslibemaskiner bruges hovedsageligt til opskæring af nogle hårde og sprøde legeringer og ikke-metalliske materialer, så de er vigtige værktøjer til fremstilling og forarbejdning af legerede og ikke-metalliske materialer.

Diamantslibehjulet hører til det superhårdt slibeskive. Sammenlignet med det almindelige slibeskive har det meget åbenlyse egenskaber og fordele:

1. Hårdheden af diamantslibemidlet bestemmer diamantslibehjulets vigtigste egenskaber. Det kan effektivt slibe materialer, der er hårdt at bearbejde, såsom hårdmetal, glas og keramik, og slibeværktøjet har den længste levetid.

2. Diamant har høj slidstyrke. Slibet på slibet er lille, og brugstiden er længere. I slibeprocessen ændres størrelsen, formen og formen på diamantslibekornene lidt, hvilket er mere velegnet til bearbejdning og produktion med høj præcision. Diamantslibehjul med høj effektivitet er et værktøj, der samtidig kan imødekomme høj effektivitet og præcisionsbearbejdning.

3. Det skærpede diamantslibehjul kan opretholde mikrokanten af slibekornet i lang tid. Den gode skæreydelse sikrer den lille slibekraft under slibeprocessen og reducerer derved slibekraften og sparer energi.

4. Den termiske ledningsevne af diamant er meget god, hvilket er befordrende for evakuering af varme, idet man undgår forbrændinger, revner og fald af arbejdsemner og forbedrer kvaliteten af emnets overfladebehandling i høj grad.


JR diamantværktøjs diamantslibningshjul med harpiksbinding til skærpning af saks eller knive er af høj kvalitet og modtages godt af vores kunder.


Funktioner :


1. Høj præcision og fastholdelse af form.

2. Ingen nem tilstopning og brænding.

3. Let self-dressing.

4. Effektiv og holdbar.


Tegning:


1A2


Parameter:


produktnavn Slibeskive af diamantslib
Materiale stål / aluminium
Bånd harpiks
Standard Alibaba nå MSDS ROHS
Kornstørrelse # 60 ~ # 2000
Diameter D200 / D175 / D150 / D125 / D100 / D75
Brugt slibning af hårdmetalsaks eller knive

anden størrelse kan være costomized.


Kundens sag:1A2 for scissors

Velkommen til at afgive ordrer på slibeskive med diamant cbn slibeskive hos vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: diamant cbn slibende slibehjul, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel