info@jrdiamondtools.com +8617673149852

Resin Bond Slibehjul til fræsemaskine

Harpiksslibeskive til fræsemaskine er et populært værktøj inden for skæreindustrien. Til slibeklaringsvinkler bruges også slibeskiver af diamant og CBN-kop eller slibehjul på overfladen. Standardoplysninger om diamant- og CBN-slibehjul CBN-slibeværktøj er egnet til slibning ...

Beskrivelse

Harpiksslibeskive til fræsemaskine er et populært værktøj inden for skæreindustrien. Til slibeklaringsvinkler bruges også slibeskiver af diamant og CBN-kop eller slibehjul på overfladen.

Standardoplysninger om slibeskiver af diamant og CBN

emne

Materiale

Maskine

Kopslibeskive

Kølevæske

Boremaskiner

Slutmøller

rivaler

Wolframcarbid

HSS

cermet

Al slibning af CNC-værktøj

maskiner

Form

Bånd

Olie, emulsion, vand

6A9,11V9, 12V9,12A2, ...

Ø 75...125

W 3, 6…

X 10

grinding wheel drawing

CBN-slibeværktøjer er egnet til slibning af hærdet stål, høj vanadiumhastighedstål, aluminium højhastighedsstål og andre metalmaterialer. Det har også en stærk kemisk inerti, så det er ikke let at producere kemiske reaktioner med jernelementer. Imidlertid kan det ikke udskiftes diamanthjulet for at slibe hårdmetal og ikke-metalholdige hårde materialer.


Så vi vil gerne vide mere information, når du sender en forespørgsel, så vi kan levere de passende slibeskiver til dig.

product data of grinding wheel

Velkommen til at afgive ordrer på harpiksbindemalet til fræsemaskine med vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO 9001 i Kina. For tilpassede ordrer, bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: harpiksbindingsslibehjul til fræsemaskine, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel