info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Diamanthjul til grinder

Diamanthjul til grinder inkluderer for det meste harpiksbinding, forglaset binding, elektropletteret teknologi. for eksempel bruges galvaniserede diamant- og CBN-slibehjul for det meste til bænkslibere, herunder træspænding, lapidary / ædelstenslibning og polering, slibning af hårdmetalværktøj osv. Harpiksdiamant ...

Beskrivelse

Diamanthjul til grinder inkluderer harpiksbinding, forglaset binding, elektropletteret teknologi. for eksempel anvendes galvaniserede diamant- og CBN-slibehjul for det meste til bænksliber, herunder trækning, lapidary / ædelstensslibning og polering, slibning af hårdmetalværktøj osv. Slibehjul med harpiksdiamenter, der bruges til CNC-slibemaskine og manuelle slibemaskiner har generelt forskellig formel. 12V9 diamantkoppehjul er et af hjulene til CNC-grinder.


Grundlæggende oplysninger:

VareHarpiks bondpolishing slibeskive
FormFad
Anvendelsesområde

CNC-fem-akset og CNC-slibeskæringshjul

Cylindricity
0.01
TpyeCylindrisk slibehjul

Ansøgning:

Vores diamanthjul er velegnet til solidt hårdmetalpræcisionsværktøj som fræsning og boring, slidsning, skovlbage og tandbearbejdsning. Produkter med en høj pris Ydeevnen nærmede sig eller nåede niveauet for importeret CNC-slibehjul, god kunde-feedback.

Denne form for slibemaskine styrker den høje lagerfjerningsgrad ved fløjning, udtynding, højprofilretention og god overfladefremhed, længere hjulbandageinterval, opretholder skæreværktøjets geometriske stabilitet.


Diamanthjul til grinder Fordele:

1. Velegnet til foder, kraftig liniehastighed spaltet og kan erstatte noget af det importerede metalstyrkeslibningshjul.

2. Vi kan tilpasse i henhold til kravene fra forskellige kunder bruge en special til mulain for at få bedre behandling målrettet.

3. Slibehjul kan bruges i WALTER, ANCA, SAACKE, SCHURTER aksen CNC værktøjsslibemaskine.Pakke til din reference:Efter service

1.Høj inspektion i enhver arbejdsprocedure, kvalitet kommer først.

2. Hurtig og sikker levering.

3.Dispatching teknik om nødvendigt websted instruktion.
Hot Tags: diamanthjul til grinder, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel