Diamanthjul til kværn

Diamanthjul til slibemaskine omfatter for det meste harpiksbinding, forglasset binding, elektroplateret teknologi. for eksempel elektropletteret diamant og CBN slibeskiver anvendes mest til bænkslibemaskiner, herunder træning, lapidary / gemstone slibning og polering, slibning af hårdmetal mv. Resin diamant ...

Produktdetaljer

Diamanthjul til slibemaskine omfatter for det meste harpiksbinding, forglasset binding, elektroplateret teknologi. for eksempel elektropletterede diamanter og CBN slibeskiver anvendes hovedsagelig til bænkslibemaskiner, herunder trævinding, lapidary / gemstone slibning og polering, slibning af hårdmetal mv. Slibeskiver af hårdmetal er hovedsagelig brugt til CNC slibemaskine eller manuelle slibemaskiner, formlen for begge maskiner er forskellige. 12V9 diamant kop hjul er et af hjul til CNC slibemaskine.


Grundlæggende oplysninger:

Vare Resin bond polering slibeskive
Form Fad
Anvendelsesområde

CNC fem-akse og CNC slibeskive hjul

Rundhed
0,01
Tpye Cylindrisk slibeskive
Ansøgning:

Vores CNC slibeskive er egnet til hårdmetal præcisionsværktøjer som fræsning og boring, slotting, skovl tilbage og tænder bearbejdningslibning. Produkter med en høj pris Ydeevne nærmede sig eller nåede niveauet af importeret CNC slibeskive, god kundefeedback.

 

Denne slags kølhjul forbedrer højfjerningsfjernelseshastigheden ved fladning, udtynding, høj profilfastholdelse og god overfladensuhed, længere hjulforbindelsesinterval, holder skæreværktøjets geometriske stabilitet.


Diamanthjulslibemaskine Fordele:

1. Passer til foder, kraftig slangeslæde og kan erstatte nogle af det importerede metalstyrke slibeskive.

2. Vi kan tilpasse i henhold til kravene fra forskellige kunder bruge en special til mulain-ordre for at få bedre behandling målrettet.

3. Slibeskive kan bruges i WALTER, ANCA, SAACKE, SCHURTER akse CNC værktøjslibemaskine.P ackage til din reference :Efter service

1. Meget inspektion i hver arbejdsgang, kommer kvalitet først.

2. Hurtig og sikker levering.

3. Forsendelsesteknik, hvis der er behov for en lokal instruktion.
Velkommen til at placere ordrer til diamanthjulet til mølle med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Undersøgelse