info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Diamantslibeskive til Tungstencarbid

Cementeret karbid er en pulvermetallurgi og svarer til wolframstål. Det er bedst at bruge et diamanthjul. Til fræsere er der 1A1 slidsede slibeskiver, 6A2 slibeskiver og 11V9 skarpe slibeskiver. For de forskellige former for behandling bruger vi ...

Beskrivelse

Cementeret karbid er en pulvermetallurgi og svarer til wolframstål. Det er bedst at bruge et diamanthjul. Til fræsere er der 1A1 slidsede slibeskiver, 6A2 slibeskiver og 11V9 skarpe slibeskiver. Til de forskellige former for behandling bruger vi forskellige formslibeskiver.Slibeproces for wolframcarbid værktøjer

Karbidværktøjer, som er blevet drejet eller formalet, vil i sidste ende kræve slibning for at sikre dimensionens nøjagtighed og overfladens rude af karbiddelen.

Vi bruger generelt diamantslibeskiver til slibning af wolframcarbidværktøjer, som f.eks. Harpiksbinding diamantslibemaskiner anvendes til cylindrisk slibning eller overfladeslibning. Generelt anvendes galvanisering eller metalbinding diamantslibeskive til slotting og anden formaling af rulle- og hulletype.Hovedapplikation:

 

Slotting til værktøj, såsom hårdmetalfræsere, boremaskiner og reamers.


Hovedfunktion:

1. Skarp skæring, lavt udstyrsbelastning.

2. God varmeoverførsel, ingen bekymring for værktøjsforbrændinger.

3. Lang efterbehandling og nem at trimme.

4. Slibeskiven har lille selvtab og lang levetid.Velkommen til at placere ordrer til diamantslibeskiven til wolframcarbid med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Hot Tags: diamantslibeskive til wolframcarbid, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, fremstillet i Kina

Send forespørgsel