Diamant og CBN slibehjul til Cnc

JR Diamond og CBN slibehjul til cnc vedtager importeret bindingsmateriale, diamant / CBN slibemiddel. Og det har åbenlyse fordele i slibning kraft og høje omkostninger ydeevne. Alt efter kundernes brugsforhold har vi optimeret og perfektioneret produktionsteknologien, og kvaliteten er stabil....

Produktdetaljer

JR Diamond og CBN slibehjul til cnc vedtager importeret bindingsmateriale, diamant / CBN slibemiddel. Og det har åbenlyse fordele i slibning kraft og høje omkostninger ydeevne. Alt efter kundernes brugsforhold har vi optimeret og perfektioneret produktionsteknologien, og kvaliteten er stabil. Desuden har slibehjulet god fladhed, høj præcision og god balance.

Ud over højhastighedsslibning kræver CNC-maskiner tilstrækkelig styrke til at sikre, at diamant- eller CBN slibehjulene ikke går i stykker ved høje hastigheder, men også kræver god slibeydelse for at opnå høj slibeeffektivitet, levetid og overfladekvalitet. Derfor er kravene til slibehjulene meget høje.

JR feature

JR feature-1

Vi specialiserer os i diamant værktøjer industri over 25 år; har moden teknologi til at sikre slibehjulkvaliteten.


De fleste af kunderne vil behandle endemøller, fræser, borebits, som er lavet af wolframcarbid, rustfrit stål, HSS. Diamond fungerer godt i hårdmetal materialer, CBN fungerer godt i stålmaterialer.


Den regelmæssige specifikation af diamant / CBN slibehjul til CNC slibemaskine


Anden størrelse kan tilpasses, velkommen til at kontakte os.

Velkommen til at placere ordrer til diamant og cbn slibehjul for cnc med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina kan vi forsikre Dig om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du informere os på forhånd.
Hot Tags: diamant og cbn slibehjul til cnc, Kina, producenter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like