info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

I 1992 blev Henan Runfa Superhard Abrasives Factory grundlagt i Shangqiu City i Henan-provinsen, som allerede er et berømt mærke midt i Kina' s superhard materialeindustri.


I 2005 Guangzhou JR Diamond Tools Co., LTD. blev etableret i Guangzhou City. Vi flyttede vores fabrik til Guangdong-provinsen (det mest velstående område i Kina). Vores mærke "JR" kommer fra det kinesiske 'JinRui'. ”Jin” henviser til diamanten på kinesisk og 'Rui' henviser til noget skarpt, sammen har 'JR' konnotationen af ​​ikke kun vores uigennemtrængelige og præcise produkter, men også den konsistente og professionelle service.

I 2014 købte vores chef en bygning med fire etager, vi flyttede til denne nye industripark. Denne park er et nationalt projekt, alle virksomheder i vores park skal overholde miljøstandarderne. Vores produkter involverer diamantpulver, diamantpasta / gylle, diamant& CBN slibeskiver, slibeskive, savklinge, mikrodermabrasion tips og så videre.


I 2016 på grund af markedsstrategien justerer vi vores produkter. Vi begyndte at specialisere os i harpiksbinding, forglasset binding og galvaniseret diamant GG-forstærker; CBN-slibeskiver, der i vid udstrækning anvendes i metalindustrien, som præcisionsslibning af wolframcarbid, HSS-værktøjer. Også diamantmikrodermabrasion-tip er modne, vi leverer OEM / ODM-service til mange berømte skønhedsfirmaer.


I slutningen af ​​2019 blev virksomhedsnavnet ændret fra" på grund af selskabets udvikling. Guangzhou JR Diamond Tools Co., LTD" ;. til" JR (Guangdong) New Material Incorporated Company." ;.JR.jpg

I 2005 Guangzhou JR Diamond Tools Co., LTD

blev etableret.


patent.jpg

Patenter

exhibition.jpg

Udstilling

JR-1.jpg

I 2014 flyttede til ny industripark


ISO.jpg

ISO&forstærker; BSCI certifikat


rohs.jpg

ROHS, REACH, MSDS