Hjem > Nyheder > Indhold

Forkert betjening ved hjælp af Cbn slibehjul

Sep 24, 2019

CBN-slibehjul bruges i øjeblikket i en lang række produktioner, og produktionsresultaterne er også meget gode. Imidlertid har mange mennesker i brugsprocessen udviklet nogle dårlige vaner for nemheds skyld. Vi bør være opmærksomme på følgende forkerte operationer.

Den første er overdreven kraft. For eksempel er der en masse unge mennesker, der er meget stærke i deres egen styrke. For at udføre opgaven hurtigere i arbejdet bruger de slibehjulet på trods af slibehjulets arbejde. Dette er faktisk en meget farlig praksis. Selv hvis slibehjulet er sværere, er der et styrkeområde, det kan modstå. Når kraften er for stor og overstiger rækkevidden, er det sandsynligt, at slibehjulet bliver brudt, og affaldet vil flyve ud og skade operatøren.

En anden er at betjene på samme tid. Mange medarbejdere bruger et CBN-slibehjul til to personer eller flere personer på kort tid. Dette er en ulovlig operation. Når slibehjulet ikke er nok, kan du anmode om at øge antallet af slibehjul eller bruge slibeskiven skiftevis. Dette er den rigtige måde.

Der er naturligvis en anden fejl i frontalbetjening af CBN-slibehjulet, men vi ved, at slibehjulets styrke er meget stor. Hvis det betjenes på forsiden, vil det sandsynligvis direkte forårsage, at affaldet flyver ud og skader folk, der arbejder rundt. Derfor anbefales det at vælge siden af slibeskiven under arbejdet for at mindske faren og sikre sikkerheden. Metoden til at bruge forskellige slags slibehjul er forskellig. Som operatør skal driftsmetoden være klart kendt for at undgå ulykker under arbejdet. Vi håber, at alle vil være mere opmærksomme på deres arbejde i fremtiden.

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com