info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad skal vi vælge Cbn Slibning Wheel efter vores egne behov?

Hvad skal vi vælge Cbn Slibning Wheel efter vores egne behov?

Aug 04, 2020

Superhard slibehjul (som cbn slibehjul) er meget udbredt nu, som bestemmes ud fra dens superhard og slidstyrke egenskaber. Når vi arbejder med cbn slibehjul, er vi generelt nødt til at skære de materialer, der skal behandles. For at lette og fremskynde den efterfølgende forberedelsesproces skal skærefladen være flad og minimere glathed. Derfor er vi nødt til at skylle slibehjulet med kølevæske under skæring for at forhindre, at hjulet bliver beskadiget af friktionsvarme. Derudover kan kølevæsken også fjerne spåner fra skæreområdet.

For vores udvalg af slibehjul, er vi nødt til at vælge slibehjul med forskellige ingredienser i henhold til materialets art. Generelt diamantskæreskiver, der er fremstillet af metalbinding eller harpiksbinding, er velegnede til skæring af keramiske eller cementerede hårdmetalmaterialer . Derfor er den mest egnede skæremetode vådskæring af slibemidlerne. Sammenlignet med den nødvendige tid har denne skæremetode den laveste grad af skade, og valget af slibehjulet vil også blive påvirket af materialets hårdhed og sejhed.

Ud over de slibende partikler i udformningen af slibehjul, kan det overvejes, at det typiske valg til at skære jernholdige materialer er aluminiumoxid slibehjulet med en phenol harpiksbinding. Den slibende vådskæringsmetode bruger generelt slibehjul til skæring, som indeholder slibemidler og bindemidler. Den metallografiske prøve skal kunne repræsentere masterpartiens egenskaber. CBN slibehjul bruges også i stigende grad til at skære højere hårdhed jernholdige metalmaterialer. Skæring og slibning af ikke-jernholdige metaller bør vælge phenol harpiks obligation siliciumcarbid (SIC) slibehjul.

Når du vælger en CBN slibehjul, skal du træffe dit valg for at opnå økonomiske og praktiske formål i henhold til dine egne behov.

  

JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com