info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad der skal gøres eller ikke, er brugen af ​​diamantdressingværktøjer

Hvad der skal gøres eller ikke, er brugen af ​​diamantdressingværktøjer

Nov 19, 2020

Burde ikke:

1.Når du placerer diamantforbindingsværktøjshovedet på klemmeholderen, skal du passe på ikke at ramme overfladen på slibeskiven.

2.Anbring ikke påklædningsværktøjet lodret mod midten af ​​slibeskiverne, det skal generelt være skråtstillet 10-15 °.

3. ikke" slukke" (med henvisning til pludselig forkølelse) på varme forbindingsværktøjer. Ved tørforbinding skal intervallet mellem to forbindinger være langt nok, hvilket er tilstrækkeligt til at afkøle opvarmningsforbindelsesværktøjet.

4. Det kan ikke antages, at overfladen på slibeskiven er helt flad. I begyndelsen af ​​forbindingen skal du finde ud af slibeskivets højeste punkt og udføre forbinding der.

5. Hvis det er muligt, skal fjernelsesmængden af ​​hvert trimmeslibeskive ikke overstige 0,001 tommer på slibeskivens radius. Overdreven fjernelse af beskæring kan medføre for tidligt slid og hyppig brud på diamantforbindingsværktøjshovedet.

6.Det bør dog ikke fjerne alt for lidt slibning hver gang. Slibeskiven, der bruges på gamle eller dårligt stive værktøjsmaskiner, behøver muligvis ikke sengetøj.

7.Bemærk, at du ikke kan blive i en position for længe under trimning. Dette polerer overfladen på slibeskiven, genererer høje temperaturer og beskadiger diamantforbindingsværktøjet. Drej forbindingsværktøjet mindst en gang om dagen.

8. Fortsæt ikke med at bruge slidte eller beskadigede dressingværktøjer. Det skal kasseres eller udskiftes i tide.

9.Vælg ikke den for store beskæringsmængde og for hurtig tilførselshastighed under grov trimning, og vælg derefter den lille beskæringsmængde og langsom tværgående fremføringshastighed under efterbehandling. Dette vil hurtigt beskadige diamantforbindingsværktøjet. Hvis det er muligt, anbefales det at vælge den samme indføringshastighed til grov beskæring og efterbehandling

JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com