info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvilken slags slipeskive er bedst til slibning af glas?

Hvilken slags slipeskive er bedst til slibning af glas?

Nov 16, 2018

Glas er et amorft uorganisk ikke-metallisk materiale, som generelt består af en række uorganiske mineraler (såsom kvartssand, borax, borsyre, barit, bariumcarbonat, kalksten, feldspar, sodavand osv.) Som hovedråmaterialet , og der tilsættes en lille mængde hjælpematerialer. af. Dets hovedkomponenter er silica og andre oxider. Den kemiske sammensætning af almindeligt glas er Na2SiO3, CaSiO3, SiO2 eller Na2O · CaO · 6SiO2 mv. Hovedkomponenten er et silicat dobbelt salt, som er et amorft faststof med en tilfældig struktur. Bredt brugt i bygninger, der bruges til at adskille lys fra vinden, er en blanding. Der er også farvet glas, hvori visse oxider eller salte af metaller blandes for at danne en farve og hærdet glas opnået ved fysiske eller kemiske metoder. Nogle gange kaldes også nogle gennemsigtige plastmaterialer (såsom polymethylmethacrylat) plexiglas.

Til slibning af glas er det bedst at bruge et metal sintret diamanthjul, et glas dobbelt skråhjul eller et glas enkelt sideshjul og et glat ligehjul. Guangzhou JR's runde metal sintrede diamant runde hjul er meget udbredt i møbler glas, bilglas, optisk glas, byggematerialer glas og andre industrier. Det har høj effektivitet, form og størrelse, lang levetid, høj effektivitet, skarphed og lang levetid.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/