info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er status for diamantslibeskive i vores liv?

Hvad er status for diamantslibeskive i vores liv?

Sep 07, 2018

Hvad er status for diamantslibeskive i vores liv?

 

Med den fortsatte udvikling og stigende teknologi, hvad er status for diamantslibeskiveindustrien i samfundet? Hvad er dens roller og fordele? Lad os i dag tage et kig på oplysningerne om diamantslibeskiveindustrien.

På nuværende tidspunkt udvikler diamantslibeskiverne hovedsageligt til afslutningsretningen. I moderne bearbejdning er slibematerialerne i diamantslibeskive hårde legeringer og højhastighedstål, næsten halvdelen af hver. Opfindelsen og anvendelsen af højhastighedstål har et århundredes historie, og hårdmetal har været i et halvt århundrede. Men begge har udviklet mange nye sorter, deres præstation er blevet forbedret fra tid til anden. Den mekaniske forarbejdning spiller således en vigtig rolle. I de seneste år er det nødvendigt at opnå høj effektivitet, høj stabilitet med den hurtige udvikling af CNC-bearbejdningsteknologi og den udbredt anvendelse af CNC-værktøjsmaskiner. Derefter bliver applikationen af superhårede slibende hjul også mere og mere populære, samtidig med at der introduceres mange avancerede skærebegreber, såsom højhastighedsklipping, hård bearbejdning, høj stabilitetsbearbejdning, drejning i stedet for slibning og tørring skære mv. Superhard diamantslibeskive er blevet et uundværligt og vigtigt redskab i moderne skæring.

Problemet med det diamantslibeskive, som vi bruger, er at hvis der er en lille revne på overfladen, skal vi stoppes drift, og derefter erstatte den med en ny for at fortsætte med at arbejde.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/