Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er påvirkningen af ​​partikelstørrelse for Cbn-slibehjulet?

May 20, 2020

Slibehjulet er sammensat af underlaget, bindemidlet og slibelaget. Slibelaget med slibehjul bruger kubisk nitrering (cbn), så det kaldes CBN slibehjul. Sliplaget påvirker direkte slibevirkningen af ​​emnet i hele slibehjulet, fordi slibeeffekten af ​​forskellig partikelstørrelse er forskellig, og ruheden er også forskellig. Vi tager 40 μm som en afgrænsningslinie, som er større end disse data er slibekrystall, og mindre end denne data er mikropulver.

Jo større partikelstørrelse af cbn-slibeskive er, jo større er slibedybden, men emnet er grovere, så det er mere velegnet til grovslibning; tværtimod, jo mindre slibepartikelstørrelse er, desto langsommere er slibevirkningen, men jo mindre ruhed er den generelt velegnet til fin slibning.

1. Når det kræves, er præcisionen ikke høj, men slibevirkningsgraden er relativt høj, er den velegnet til at fremstille slibehjul med stor partikelstørrelse;

2. Den finere kornstørrelse på slibeskiven på cbn er velegnet til slibning af emner, der kræver højere kvalitet og præcision.

3. For nogle mere præcise arbejdsemner er den finere partikelstørrelse af slibehjulene mere velegnet.

4. Når kontaktområdet på cbn-skivehjulet og arbejdsemnets overflade er relativt stort, er det bedst at vælge et slibehjul med en relativt stor slibende partikelstørrelse, som ikke kan forbrændes;

5. Til slibning af materialer med dårlig varmeledningsevne og let deformeres af varme, er det mere velegnet til grovslibning. Fordi slibepartiklerne på slibehjulet er større, er spalten større, hvilket er befordrende for varmeafledning og fjernelse af spåner.

I den aktuelle slibeproces er partikelstørrelsen på cbn slibehjul meget vigtig, fordi det direkte påvirker slibeeffekten og effektiviteten.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com