info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er forskellen mellem harpiksbinding diamantslibeskive og galvaniseret diamantslibeskive?

Hvad er forskellen mellem harpiksbinding diamantslibeskive og galvaniseret diamantslibeskive?

Oct 08, 2020


Hovedforskellen mellem harpiks diamantslibeskiver og galvaniserede diamantslibeskiver er de forskellige bindingsmidler. Harpiksbinding diamantslibeskiver bruger hovedsageligt phenolharpiks og en lille mængde metalpulver som bindemiddel, mens elektropletterede diamantslibeskiver afsætter nikkel-koboltlegering på overfladen af ​​metallegemet ved elektroafsætning. Det er en teknologi, der er fremstillet af slibeskive i produktionsprocessen til fastgørelse af diamantslibemidler på basen. De vigtigste forskelle i ydeevnen for begge slibeskiver er:

1. Med hensyn til behandlingseffektivitet, da det galvaniserede slibeskive bruger slibemidler af højere kvalitet og kun har et lag slibende, har det sine egne fordele med hensyn til varmeafledningsydelse, så behandlingseffektiviteten af ​​galvaniserede diamantslibeskiver er højere;

2. Med hensyn til levetid har det galvaniserede slibeskive kun ét lag slibende, så levetiden for det galvaniserede slibeskive vil være ringere end den for harpiksbinding diamantslibeskive;

3. Med hensyn til bearbejdningsnøjagtighed påvirkes arbejdsstykkets overfladeruhed af den samme partikelstørrelse, overfladeruheden på det galvaniserede slibeskive er dårligere end harpiksbåndslibeskiver.


JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com