info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er forskellen mellem CBN slibeskive og almindeligt slibeskive?

Hvad er forskellen mellem CBN slibeskive og almindeligt slibeskive?

Sep 26, 2020


Selvom prisen på almindelige slibeskiver er lave, vælger de fleste producenter at bruge CBN-slibeskiver. Hvad er forskellen mellem disse to slibeskiver?

1. CBN slibeskive har høj behandlingseffektivitet.

Den lineære hastighed for almindeligt slibeskive er 30-45 m / s, og det forglassede båndCBN-slibeskive kan nå 120-240 m / s. Til behandling af den samme mængde emner er behandlingseffektiviteten for CBN-slibeskiver 100 gange større end traditionelle slibeskiver.

2. CBN slibeskive har god nøjagtighed og stabilitet.

Præcisionen ved bearbejdning af emne ved CBN-slibeskive kan nå mikroniveauet. F.eks. Kan knastakslen reducere det mekaniske slid på bilmotoren i bilens mekaniske drift og opnå effekten af ​​at spare brændstofforbrug og øge motorens levetid. Det kan også beskytte hovedakslen og øge maskinens værktøjs og slibeskivets samlede levetid. Under de samme betingelser kan CBN-slibeskiver slibe 300-500 stykker arbejdsemner efter forbinding én gang, mens almindelige slibehjul skal rettes op hver gang efter bearbejdning af 20-30 stykker emner.

3. Højt niveau af automatisering.

Efter brug af CBN-slibeskiver kan det forbedres udnyttelsesgraden for personale. Arbejdstagerne kan betjene flere værktøjsmaskiner samtidigt. Det sparer arbejdstid, kraftbrændstof, materialer og andre omfattende udgifter.

4. Feedof CBN-slibeskiven er nøjagtig.

Tilførselshastigheden for det almindelige slibeskive er kun 0,01-0,05 mm, mens tilførselshastigheden for CBN-slibeskiven er 1 µm, hvilket er 1 / 10-50 af tilførselshastigheden for det almindelige slibeskive. Affaldshastigheden for det behandlede emne reduceres.

5. CBN slibeskive har lavt slid og lang levetid.

På grund af sin høje hårdhed og slidstyrke har CBN-slibeskiver en levetid på ca. 1.000 gange længere end traditionelle slibeskiver. Med andre ord, de ressourcer, der kræves for at producere 1.000 slibeskiver, bruger nu kun 1/1000, hvilket reducerer produktions- og forarbejdningsomkostningerne.

6. CBN slibeskive er et miljøprodukt.

Årsag: CBN-slibemidlet kan nedbrydes til bornitrid efter ultrahøj temperatur, som ikke har nogen forurening i miljøet. CBN-slibeskiven med keramisk bånd og harpiksbinding, som kan kulsyre ved høj temperatur. I processen med at bruge CBN-slibeskive har det specielle bindemiddel stor evne til at holde slibemidlet, meget lidt slibemiddel er faldet af under slibeprocessen. Slibeskiven kan genvindes.

JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com