info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er det bedste slibeskive til slibning af tænder?

Hvad er det bedste slibeskive til slibning af tænder?

Nov 09, 2018

Hvis det er en savetand af hårdmetal, er det bedst at bruge et diamantharpikshjul. Hvis det er almindeligt stål, skal du bruge et grønt siliciumcarbid slibeskive. Derudover er det nødvendigt at sikre, at den passende mængde foder og valget af slibeskiven er passende. Maskinens hastighed varierer også afhængigt af situationen, og andre problemer skal overvejes.

Det generelle princip for udvælgelse af slibeskivets hårdhed er at bruge et hårdt slibeskive for at forhindre, at sliben falder for tidligt, når der behandles det bløde metal. Ved forarbejdning af hårde metaller anvendes bløde slidhjul for at frigøre de stumpe slibepartikler i tide for at udsætte nye slibekorn (dvs. selvskarphed) med skarpe kanter og hjørner. Den førstnævnte er, at ved slibning af bløde materialer bærer slibeskivenes slibekorn meget langsomt og behøver ikke løsnes for tidligt; sidstnævnte skyldes, at ved slibning af hårde materialer bærer slibeskærmens slibekorn hurtigere og skal opdateres hurtigere.

I tilfælde af finmalning skal der anvendes en let hård slibeskive for at sikre slibningsnøjagtigheden og ruheden. Når emnematerialet har en dårlig varmeledningsevne og er tilbøjelig til forbrændinger og revner (såsom slibning af hårde legeringer), skal det valgte slibeskive være blødere.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com