info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvad er superslibende slibning i diamantværktøjsindustrien?

Hvad er superslibende slibning i diamantværktøjsindustrien?

Nov 12, 2020

Superhård slibende slibning er påføring af et medium (superhård slibende og beslægtet pasta eller flydende bærer) mellem delens overflade og slibeskiven.

Når diamantpartikler er indlejret i slibeskiven, svarer partiklerne til superfinish slibning. På samme tid kan nogle partikler af diamanten kontinuerligt adskilles fra slibeskiven under slibeprocessen og blive frie partikler, der ruller mellem dem, hvorved delen bliver formalet. Der er ingen retningsbestemt tekstur på overfladen. Slibeprocessen betyder, at diamantpartikler skæres ind i arbejdsfladen for at fjerne fine materialer. Forestil dig, at delens overflade gentages millioner af gange af denne æltning og friktionsproces, som ikke kun effektivt fjerner materialet, men også opnår polering (når diamantens slibende partikelstørrelse er så lille som 50 nm, er poleringseffekten mere tydelig ).

For at opnå de iboende styrkefordele ved diamantslibemidler skal de ideelle slibemaskiner have højt nedadgående tryk eller nedadgående tryk (5psi eller højere) og et kraftfuldt drivsystem, der tillader brug af større trykbelastninger, variabel hastighed og It har kapacitet til høj hastighed.

Sammenlignet med traditionel slibning med aluminiumoxidslibemiddel har diamantslibning følgende fordele:

Høj fjernelsesrate for at opnå højere produktionseffektivitet;

En halv bølgelængde (11 milliontedels tomme), perfekt kant-til-kant fladhed, i nogle tilfælde er det op til 1/20 bølgelængde fladhed;

Overfladeruhed er bedre end submikron-niveauet (GG lt; 0,5Ra), i nogle tilfælde kan det nå sub-nanoniveauet;

Et-trins slibning og polering kan realiseres, hvilket forkorter behandlingstiden;

Reducer affald for at støtte grøn miljøbeskyttelse

For slibning er det mest vigtigt konsistens. Mange virksomheder arbejder hårdt på at kontrollere slibeskivens overfladekontakthastighed, belastning og hastighed, slibende påfyldningsproces og sprøjtning af gylle. Diamantslibemiddel styrer disse variabler for at opnå mere ensartet ruhed, fjernelsesgrad, fladhed eller krævet profil, delstørrelse og tykkelse og fladningskrav og til sidst opnå kundetilfredshed.


JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com