info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvad er de faktorer, der påvirker blokeringen af diamant slibehjul?

Hvad er de faktorer, der påvirker blokeringen af diamant slibehjul?

May 23, 2020

Efter flere års udvikling er slibeprocessen blevet meget moden, især i behandlingen af superhårde materialer. Diamant hjul bruges som de hårdeste materialer i verden. De er meget populære i slibeindustrien. I dag vil jeg introducere dig til de faktorer, der påvirker deres blokering.

1. Effekten af diamant korn størrelse

Ru korn størrelse slibning hjul er mere egnet til grov slibning af emner, det vil vil vil være, diamant slibning hjul med lavere slibende tæthed. Fordi mængden af cut-in er relativt stor, og temperaturen er høj under grov slibning, er det bedre at vælge en gruppe slibehjul. Når du fortsætter med at finere slibning, er det egnet til at vælge en fin slibehjul, fordi mængden af fine-skæring er relativt lille, og temperaturen er ikke særlig høj. Lufthullerne til spånfjernelse og varmeafledning er ikke særlig store, og præcisionen af det fine slibehjul er bedre.

2. Virkningen af bindingsmidlet

Definitionen af hårdheden af diamant slibehjul henviser ikke til hårdheden af slibende materiale, men kun den samlede hårdhed af slibeskiven. Det specifikt vedrører vanskeligheden ved slibende korn falder af. Jo hårdere slibehjul betyder, jo hårdere falder slibekornet af, og jo lettere er det. Jo større styrken af limning agent, jo højere hårdhed af slibeskiven. Derfor er den hårdere diamant slibehjul er mere tilbøjelige til at tilstoppe, fordi slibning processen kan producere slibende debri. For jo stærkere slibehjulet, er det ikke nemmere at fjerne slibende snavs. Og den mindre styrke af slibeskiven kan gøre hullet elastisk større, så det ikke er let at blokere.

Ovenstående to punkter er de vigtigste faktorer, der påvirker graden af tilstopning af diamant slibeskiven under slibning proces. For de forskellige emner, vi behandler, og materialerne i emnerne, må vi overveje fra mange måder at vælge slibehjulet, der passer os.JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks binding, forglasset obligation, metal obligation og elektrobelagte slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com