info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvad er faktorerne ved at påvirke blokering af diamantslibehjul?

Hvad er faktorerne ved at påvirke blokering af diamantslibehjul?

Mar 13, 2020

Efter mange års udvikling af slibeprocessen er teknologien blevet meget moden, især i behandlingen af ​​superhårdt slibeskive. Diamanthjul er meget populære inden for slibebranchen. I dag introducerer vi de faktorer, der påvirker blokering af slibehjul.

1. Indflydelsen af ​​diamantkornstørrelse

Ved grovslibning af emnet er det mere velegnet at vælge et slibehjul med ru korn, det vil sige en relativt lille slibetæthed. Fordi skæremængden er større, og temperaturen er højere ved grovslibning, så vi er nødt til at vælge hårdere korn diamantslibning. Det fine slibehjul er velegnet til finslibning, fordi skæremængden er lille, og temperaturen ikke er meget høj. Lufthuller til spåntagning og varmeafledning er således ikke særlig store, og det fine slibehjul garanterer bedre nøjagtighed.

2. Indflydelsen af ​​bindemidlet

Hardhedsdefinitionen af ​​diamantslibningshjul er ikke hårdheden af ​​slibekornsmaterialet, men kun den generelle hårdhed af et slibeskive. Det betyder specifikt vanskeligheden ved, at slibekornene falder af. Jo hårdere slibemiddel er, jo sværere er det at falde af. Bindemidlet bruges til at binde slibepartiklerne med matrixen. Jo større styrke limbindemidlet er, jo højere er slibehjulets hårdhed. Derfor, jo hårdere diamantslibehjulet er, desto mere sandsynligt vil det blive tilstoppet, fordi slibeaffald kan frembringes under slibeprocessen. Jo stærkere slibehjulet er, desto vanskeligere er det at fjerne slibeaffaldet, og slibehjulet med den lave styrke af bindemidlet kan gøre spalten elastisk større, så det er ikke let at tilslutte.

Ovenstående to punkter er de vigtigste faktorer, der påvirker graden af ​​blokering af diamantslibehjulet. For de forskellige emner og materialer skal vi overveje forskellige aspekter for at vælge de hjul, der er egnede til din anvendelse.Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com