info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er fordelene ved CBN Slibeskiver? -ONE

Hvad er fordelene ved CBN Slibeskiver? -ONE

Oct 17, 2018

På grund af den yderst høje slibeskive lineære hastighed (ca. 100m / s til 250m / s) til dyb slibning (skæredybde på 5mm til 20mm) er arbejdsmængdehastigheden også ret høj, så jeg er højtydende slibning eller højtydende dybslibning på grund af den ekstremt høje slibeskive lineære hastighed (ca. 100m / s til 250m / s) til dyb slibning (skæredybde på 5mm til 20mm) Hastigheden er også ret høj, så der stilles store krav til både værktøjsmaskiner og slibeskiver. Til slibeskiven skal den have høj knusstyrke, god formens nøjagtighedsbevægelse og den højest mulige holdbarhed for at reducere indflydelsen af centrifugalkraften under rotation og forkorte den tid, der er nødvendig for at udskifte slibeskiven. Traditionelle keramiske og harpiksbindende diamantslibeværktøjer har ikke været i stand til at imødekomme behovet for højtydende slibning, og nye slibeskiver skal bruges til at rumme høje hastigheder og store dybder. På nuværende tidspunkt er der i det højtydende slibemiddel af metalmaterialer i ind-og udland et enkeltlags galvaniseret CBN slibeskive hovedsagelig anvendt. Og for at løse problemet, at rummet af det enkeltlags galvaniserende slibeskive er forholdsvis lille, er der udviklet et metal enkeltlags cbn skarphjul. Det følgende er en kort diskussion af de grundlæggende egenskaber ved et højtydende slibeskive og præstationsegenskaberne ved to forskellige kombinationer af slibeskiver.

 

2 Grundlæggende egenskaber ved højtydende cbn-hjul

 

Effekten af højtydende slibning er tæt knyttet til den rationelle udformning og brug af slibeskiven, mens slibeskiven til højtydende slibning er meget forskellig fra det almindelige slibeskive.

Under de korrekte anvendelsesbetingelser er slibestyrets slid under højtydende slibning meget lille, selv under betingelse af højtydende dybslibning, kan slibeprocessen nå 20.000 eller endnu højere, og dette fænomen er mere og mere manifesteret med stigningen i sliphjulets hastighed. Det er klart, at stigningen i hastighed stiller meget store krav til slibeskivenes styrke. Høj styrke og semi-permanent er to grundlæggende træk af højtydende slibeskiver. Højtydende slibeskive design bør følge tre principper: (1) god sikkerhed; (2) høj forarbejdning præcision; (3) god slibepræstation. Sikkerhed er den vigtigste. Sikkerheden ved højtydende slibeskiver afhænger i høj grad af styrken af matricen. Der er også et højt krav til styrken af slibelaget og bindingsstyrken mellem matricen og slibeskiktet. Da tykkelsen af slibelagret er forholdsvis lille, er slibeskivenes sikkerhedsdesign primært det integrerede design af substratet, som også er en vigtig forskel fra det almindelige slibeskive. Ifølge de relevante principper (maksimal tangentialspænding, træthedstyrke, fuld plastisk deformation af slibeskiven) kan den kritiske svigthastighed af slibeskiven bestemmes. Derudover er det nødvendigt at overveje den rimelige matchning mellem slibestyrets diameter og spindelhastigheden. Den grundlæggende sektion bør optimeres for forskellige faktorer.

Kombinationen af ekstremt høj slibeskive lineær hastighed og høj arbejdsstykke foderhastighed i high-performance slibning kan medføre, at slibesystemet vibrere. Derfor skal slibeskiven have visse dæmpnings- og dæmpningsegenskaber, som generelt kan passere gennem slibeskiven og hovedakslen. Der sættes et slibeskive mellem dæmpet eller polymeren eller kompositmaterialet med gode dæmpningsegenskaber. Da slibeskiven har en stor skærehastighed, skal slibeskiven have tilstrækkelig stivhed til at modstå store normale og tangentielle slibekræfter, og slibeskiven skal også have god varmeledningsevne. Stål og aluminiumbaserede slibeskiver har høj styrke og god varmeledningsevne, men har dårlige dæmpningsegenskaber. I selve systemet er stål- og aluminiumbaserede slibeskiver mere almindelige, og der er også rapporteret slibeskiver af andre sammensatte materialer.