info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Indførelsen af Harpiks Bond Slibeskive og Vitrifiedbondgrinding Wheel

Indførelsen af Harpiks Bond Slibeskive og Vitrifiedbondgrinding Wheel

Mar 01, 2018

Indførelsen af Resinhjul og keramisk hjul

 

Der findes forskellige typer slibeskiver, hver type har sine egne forskellige funktioner. I dag introducerer vi harpiksbundet og forglasset slibeskive.

Harpiksbinding Slibning Hjul: Den er lavet af harpiksbinding. Krympebindens krympehastighed er lille, hærdningstemperaturen er lav. Det kan gøres til en række komplekse former slibeskiver, men også begravet metalringe og glasnetdug og andre forstærkende materialer, så hjulets roterende styrke er højere, kan arbejdes i tunge eller slagkraftsforhold. For eksempel kan højhastighedshjulet være op til 50 m / s, og belastningen er generelt så høj som 5000 kvæg. Harpiks har en vis fleksibilitet. Til slibning af spejlglas kan slibeskiven få arbejdsstykkerne til at opnå en lille overfladeruhed. Ved hjælp af harpiks plasticitet inden hærdning, er det også muligt at lave skære- eller rilleskærer med 0,8 mm eller tykkere tykkelse. Dens ulempe er, at den har dårlig kemisk stabilitet, og er ikke egnet til anvendelse alkalisk skærevæske.

Forglasset slibeskive: Den har god stabilitet, kan være vådslibning med forskellige former for skærevæske og kan også tørre slibning. Forglasset bindehjul anvendes i vid udstrækning i intern og ekstern og flad overflade slibning. Og det er også egnet til formning af slibning og anden formaling af værktøj, tandhjul, tråde, krumtapaksel. Det kan også laves af højhastighedsslibeskive, der anvendes til hurtig slibning, en snitdybde er op til 10 til 20 mm. Ulempen ved keramisk båndhjul er brøltheden og er ikke egnet til arbejde under tunge belastningsforhold.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/