info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibningen af forglasede Bond Slibeskiver

Slibningen af forglasede Bond Slibeskiver

Mar 16, 2018

Slibningen af forglassede slibeskiver


Forglassede slibeskiver skal forblive på samme højde af slibeskivenes akse og arbejdsstykkets akse. Normalt kan vi justere konturens fejl i overensstemmelse med det slibende dekorative mønster. Slibekuglens overflade er konveks mønster, hvilket betyder, at den anden del af slibeskiven deltager i slibning, skal slibestyrets midterstilling justeres, således at den er lig med midten af emnet, indtil kuglens overflade er intermeshed.

Ved slibning af den ydre kugleformede overflade kræver tolerancen inden for 0,003-0,004 mm. Hjulrammen skal drejes i en vis vinkel, og sliphjulets indvendige hulforbindelse skal udfyldes, før maskinen justeres. Slibeskiven er stump i slibeprocessen, det er ikke nødvendigt at trimme det indre hul. Brug bare sandstangen til at klæde slipeskivenes endeflade. På grund af den alvorlige friktion er temperaturen høj i slipzonen. Dette vil forårsage stress og deformation af emner, og endda forårsage overfladen brændende. Derfor skal en stor mængde kølevæske injiceres for at reducere slibetemperaturen. Kølevæsken kan også fungere som en chip og et smøremiddel.

Slibeskiverne bliver stumpe, og slipekraften øges, så slibemaskinen er brudt eller løsrevet og derefter genudskårne skarpe kanter. Denne funktion er slibeskiven "selvskærende". Selvskarphed kan gøres, at slibeskiven fortsætter normalt i en vis periode. Efter en vis arbejdstid har man brug for manuel påklædning for at undgå at forøge slibekraften, hvilket vil medføre vibrationer, støj og beskadigelse af overfladekvaliteten af emnet.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/