info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er et forglasset diamantslibeskive?

Hvad er et forglasset diamantslibeskive?

Sep 07, 2017

Diamantslibeskive er til slibning af hård legering, glas, keramik, ædelsten og andre hårde materialer.

Forglasset diamantslibeskive har en fælles karakteristik ved diamant- og keramisk binding. Sammenlignet med almindelige korund- og siliciumcarbid slibeskiver er dets slibekraft stærk, og slibetemperaturen er forholdsvis lav. Slibeskærmen er lille. Det kan tilpasse sortimentet af kølemidler. Ved hjælp af forglasset diamantslibeskive kan forblive god form, idet arbejdsemnerne formales med høj præcision.

Forglasset diamantslibeskive har flere porer, det er fordelagtigt at fjerne chip og sprede varme. Det er ikke let at forårsage trængsel og brænde emnet. Selvskæringen er bedre, og der er ikke behov for at klæde sig ofte, at klæde sig lettere.

 

Fordele:

1. Højslibende effektivitet;

2. Det har en høj slidstyrke (slibekonsumtionen er mindre, især ved at slibe hårdt og meget sprødt materiale);

3. Slibestyrke er lille, slibetemperaturen er lav;

4. Maling af emnet med høj præcision, god overfladekvalitet og gode former for vedligeholdelse af emnet.

Derfor har diamantslibeskiven med forglassede diamanter indlysende fordele i diamanten, industrielle keramik, diamantkompositionsfilm, diamantpolykrystallinske diamantværktøjer, kubisk bornitrid, hård legering og andre hårde og sprøde materialer. Der vil være et godt udgangspunkt i udviklingen af diamantslibeværktøj. Det betragtes som det højtydende slibeværktøj med højhastighedstog, høj effektivitet, høj præcision, lave slibekostnader, lav miljøforurening. Det er meget udbredt i mange lande.

 

Anvendelse:

Diamantslibeskive med forglasset diamantbånd anvendes i vid udstrækning i wafer (halvlederplader og solskiver), diamantkompositionsfilm, diamantpolykrystallinske, diamantskærere, kubisk bornitrid, wolframstål (karbid), nykonstruktionskeramik, ædelsten, krystal, sjældne jordarter materialer (magnetiske materialer) og andre høje hårde og sprøde materialer i den mekaniske proces.

Diamantslibningshjul med forglasset diamantbånd anvendes hovedsageligt til: PCD, CVD, PCBN, karbid, keramiske skæreværktøjer og andet skæreværktøj fræser, boremaskine, riller og andre skæreværktøjer.