info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forglasset Bond Diamond Slibehjul til PCD-værktøjer Skarphed

Forglasset Bond Diamond Slibehjul til PCD-værktøjer Skarphed

Oct 23, 2020

Forglasset bond diamant slibehjul er en slibning værktøj, som er lavet ved at blande keramik eller glas som obligation med diamant slibende. Diamanten slibende og forglasset eller glas er fast bundet gennem støbning proces og varmebehandling proces.

En række nye materialer fortsætter med at dukke op med udviklingen af videnskab og teknologi. I en vis forstand begrænser niveauet af mekanisk forarbejdning den fulde brug af nye materialer. Bearbejdning udvikler sig i retning af høj effektivitet, høj præcision, lavt tab og automatisering. Keramiske obligation diamant slibning værktøjer er et produkt af denne udvikling. Applikationssortimentet er mere og mere omfattende, og antallet af ansøgninger stiger år for år i verden. Diamantslibningsværktøjer anvendes hovedsageligt til skæring, slibning eller polering af cementeret hårdmetal, keramiske og ildfaste materialer, glas, grafit, ædelstene, ikke-jernholdige materialer og ikke-metalliske materialer osv.

Brugen af forglasset bond diamant slibehjul i slibning PCD værktøjer er også ved at blive mere udbredt. PCD-værktøjer har egenskaberne ved høj hårdhed og høj slidstyrke, hvilket gør det vanskeligt at skærpe sådanne værktøjer. For at behandle PCD-værktøjer, skal vi først vælge høj hårdhed slibende værktøjer. Diamant er det hårdeste stof i naturen. så keramiske bond diamant slibehjul har en række fordele såsom høj hårdhed, høj styrke, høj temperatur modstand, kemisk modstand og god selvskarphed. Derfor slibe værktøjer til slibning PCD værktøjer er primært keramiske obligation diamant slibehjul.

Sammenfattende har værktøjerne til diamantslibning af forglasset følgende fordele ved slibning af PCD-værktøjer.

1. De forglasset bond diamant slibehjul har høj slidstyrke og lav slidhastighed.

2. Slibetemperaturen er lav, og slibekraften er lille. Slibeværktøjet er let at trimme, og slibeeffektiviteten er høj.

3. Overfladen af jorden emne har god kvalitet, høj præcision og god form fastholdelse.

Forglasset bond diamant slibehjul har mere og mere indlysende fordele i slibning processen med hårde værktøjer såsom PCD værktøjer, og det har en god ansøgning udsigt i udviklingen af diamant slibning værktøjer.


JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com