info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Super hård CBN værktøj fordel inden for høj hastighed opskæring

Super hård CBN værktøj fordel inden for høj hastighed opskæring

Nov 09, 2017

Med udviklingen af fremstillingsteknologi, de super-hårde diamantværktøj har også gjort store fremskridt i de seneste år og har indgået en ny fase for at udvikle høj hastighed opskæring, nye skære teknikker og forarbejdningsmetoder. Det er en vigtig procesteknologi fremstillingsvirksomhed, såsom bilindustrien, flyindustrien, energi, militære og den spirende skimmel industri, elektronikindustrien og andre afdelinger, men også den hurtige udviklingsfaktor af disse industrielle sektorer. Eksperten analysere, den nuværende højhastigheds skæring som repræsentant for den tørre skæring, hårde opskæring og andre nye opskæringsprocessen har vist en masse fordele og stærke vitalitet. Og de super hårdt slidende værktøjer er blevet blevet vigtigste måder at forbedre behandlingen effektivitet og kvalitet, reducere omkostningerne i fremstillingsindustrien.

Derfor, de super-hårde slibeværktøj har fordele inden for høj hastighed opskæring. De praktiske anvendelser er stigende. I de forskellige knive er PCD (polykrystallinske diamant) skæreværktøjer det bedste valg for høj hastighed opskæring af aluminium og ikke-metalliske materialer. Og diamant belægning værktøj bruges i stigende grad. PCBN (polykrystallinske kubisk bornitrid) kuttere er velegnet til skæring støbejern, hærdet stål og andre materialer ved højere hastigheder. CBN (kubisk bornitrid) belagt værktøjer er også forvente at opnå store teknologiske gennembrud i den nærmeste fremtid.

For at opnå høj hastighed opskæring, er cutter materiale nøglen. Høj hastighed opskæring materialer er hovedsagelig hårdmetal, belagt værktøjer, metal keramik, keramik, cubic bor nitride og diamant værktøjer. De har hver især fordele for forskellige emnet materialer og forskellige opskæring hastighed intervaller. Det skal erindres, at der er et kompatibilitetsproblem mellem cutter materiale og emnemateriale, det vil sige et værktøj materiale og en emnemateriale klarer sig godt, men er ikke ideel, når de behandler en anden emnemateriale. Med andre ord, en slags cutter er ikke egnet til alle emnet materialer i high-speed bearbejdning.

Til dressing PCD og PCBN fræser er 6A2 figur forglasset bond diamond slibehjul meget velegnet.