info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Opgraderingsretning til metalbundet diamantslibehjul

Opgraderingsretning til metalbundet diamantslibehjul

Jul 19, 2019

Forskningen inden for forskellige teknologier til slibning af diamantslibning af diamanter har nået en bestemt højde, og ydeevnen for metalbindingsdiamentslibeskive er blevet forbedret ved praktisk anvendelse. På det tekniske plan har de imidlertid også deres egne mangler.

Først og fremmest er forskning og udvikling af tekniske midler begrænset af den originale produktionsproces. Selvom processen til forbedring af metalbindingens fastholdelsesevne med det aktive element forbedrer værktøjets levetid, passerer det aktive element hovedsagelig gennem en ren fast eller halvfast reaktionsproces på grund af den lave sintringstemperatur og begrænset sintringstid på den konventionelle sintringsproces. Når den virker med diamant, er reaktionen ikke tilstrækkelig langt fra bindingsstyrken for limningen og diamanten, der leveres af højtemperaturlodningsteknologien. Selvom højtemperaturloddeteknologien giver en uforlignelig limstyrke mellem klæbemidlet og diamanten og slibehjulets høje skarphed, er det begrænset af selve lodningsprocessen. Den aktuelle anvendelse er begrænset til fremstilling af enkeltlags slibehjul. . Skønt levetiden for denne type hårdlodning af enkeltlags diamantslibeskive med høj temperatur er tæt på det nuværende flerlagsværktøj, og behandlingseffektiviteten forbedres meget, da slibemidlet med et lag ikke genopfyldes efter forbrug af det efterfølgende Slibemiddel forbedres levetiden yderligere.

For det andet er kombinationen af innovation og tekniske midler til designkonceptet for slibehjulet ikke nok. I forbindelse med forbedring af slibehjulets ydelse bringer det også nye problemer. Porestrukturen af det porøse metalbindende diamantslibehjul reducerer metalbindingsdosis i slibehjulet, hvilket ofrer bindingsmidlets bindingsevne til slibemidlet. Selvom diamanthjulet med keramisk bindemiddel let kan repareres og trimmes, styrer bindemidlet slibemidlet. Den lavere kapacitet, som er hovedårsagen til det nye slibehjul, der er forberedt i henhold til denne designidee, er kun egnet til præcisionsslibning med lille belastning. Det primære problem med at designe slibeskiven i henhold til optimeringen af landformen er at opnå de tekniske midler til ordnet placering af slibemidlerne, hvilket stadig har store vanskeligheder ved fremstilling af flerlagsslibeskiven.

Hvordan man bruger forskellige teknologier og udvikler nye produkter er et problem, der er blevet overvejet og skal overvejes i udviklingen af diamantslibeskive af metalbund. Fra egenskaberne ved den kendte teknik kan højtemperaturloddeteknologien tilvejebringe den bedste holdeevne for slibemidlet; introduktionen af porestrukturen i metalbindingsdiamentslibehjulet kan forbedre trimningsydelsen og give mere plads til flisning; Optimeret design af slibeskiven giver slibemidlet en optimal skærebelastning, hvilket letter optimeringen af slibeprocessen og forudsigelsen af sliberesultaterne. Derfor er forskning og udvikling af højtemperaturlodningsteknologi som en kerneteknologi til fremstilling af flerlags metalbinding diamantslibehjul og kombineret med designidéen om porøs metalbinding diamantslibehjul og optimering af geomorfologi af slibehjul, metalbinding diamant En effektiv måde at udvikle slibeprodukter på. Det nye produkt skal være i stand til at give fuld spil til fordelene ved diamantslibemidler. Under den kraftige og højeffektive slibeproces af forskellige materialer, der er vanskelige at bearbejde, slides slibemidlet kun normalt uden at falde af; slibehjulets skarphed er stor, og chipets plads er stor; hvert slibekorn har den bedste skærebelastning og optimeringen af slibeparametrene og forudsigelsen af sliberesultaterne letter.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com